GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χαμηλά δύο εβδομάδων το ευρώ έναντι του γεν

Στα χαμηλά δύο εβδομάδων υποχωρεί το ευρώ έναντι του γεν, εν μέσω εντεινόμενων ανησυχιών για τις εξελίξεις στην Κύπρο, ιδίως μετά την άρν...

Στα χαμηλά δύο εβδομάδων υποχωρεί το ευρώ έναντι του γεν, εν μέσω εντεινόμενων ανησυχιών για τις εξελίξεις στην Κύπρο, ιδίως μετά την άρνηση της Ρωσίας να παράσχει οικονομική βοήθεια στο νησί.
Στις 11.22 (ώρα Ελλάδος), το ευρωπαϊκό νόμισμα κατέγραφε απώλειες της τάξης του 0,43% και υποχωρούσε στα 121,89 γεν.
«Αν και η άρνηση της Ρωσίας να δώσει δάνειο δεν αποτελεί καμία φοβερή είδηση, στην αγορά επικρατεί έντονη νευρικότητα στην παρούσα φάση, καθώς το τοπίο γύρω από την κατάσταση στην Κύπρο παραμένει θολό», σχολιάζει στο Reuters ο Μασάσι Μουράτα από την Brown Brothers Harriman.
«Ταυτόχρονα, είναι δύσκολο να πωληθεί το γεν, καθώς οι επενδυτές προσπαθούν να περιορίσουν την έκθεσή τους στον κίνδυνο εν όψει του σαββατοκύριακου, τη στιγμή μάλιστα που ο [διοικητής της BoJ] Χαριχίκο Κουρόντα δεν έκανε κάποια νύξη για περαιτέρω ποσοτική χαλάρωση στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση».
Πηγή: naftemporiki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση