GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιαγιά και εγγονός συμφοιτητές

Γιαγιά και εγγονός συμφοιτητές Φοιτήτρια στο ίδιο ΤΕΙ με τον... εγγονό της. Η 65χρονη Χανιώτισσα Αθηνά Τζουγανάκη διαπρέπει ως φοιτήτρια...

Γιαγιά και εγγονός συμφοιτητές
Φοιτήτρια στο ίδιο ΤΕΙ με τον... εγγονό της. Η 65χρονη Χανιώτισσα Αθηνά Τζουγανάκη διαπρέπει ως φοιτήτρια στο ΤΕΙ Ηρακλείου όπου πέρασε μαζί με τον εγγονό της Νίκο. Αυτή στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και  ο εγγονός στο Τμήμα Μηχανολογίας.
Άνθρωπος με δίψα για μάθηση, πάθος και όρεξη για να εκπληρώσει τον στόχο της να σπουδάσει έστω και στα 65 της, η κ. Αθηνά αποτελεί παράδειγμα επιμονής και θέλησης για μάθηση. Μιας επιμονής που της χάρισε πρωτιές στο νυκτερινό γυμνάσιο και ΕΠΑΛ που φοίτησε αλλά και σήμερα στη φοιτητική της ζωή.
«Οι γονείς μου με πάντρεψαν στα 13 μου. Στα 15 είχα το πρώτο μου παιδί... Επομένως δεν μπόρεσα να πάω στο γυμνάσιο» μας λέει η ίδια. Η κ. Αθηνά έγινε μητέρα τέσσερις φορές και όταν κάποια στιγμή «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός της, εκμυστηρεύτηκε στα παιδιά της πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα το έκανε για να πάει και πάλι σχολείο.
 Πηγή: haniotika-nea.gr
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση