GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπουργός Συγκοινωνιών Κύπρου:Ωμός εκβιασμός

Για «προειλημμένη απόφαση» και «ωμό και κυνικό εκβιασμό» έκανε  λόγο ο Υπουργός Συγκοινωνιών της κυπριακής κυβέρνησης Τάσος Μητσόπουλος, ...

Για «προειλημμένη απόφαση» και «ωμό και κυνικό εκβιασμό» έκανε  λόγο ο Υπουργός Συγκοινωνιών της κυπριακής κυβέρνησης Τάσος Μητσόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ενώ εξέφρασε την άποψη πως ούτε η βελτιωμένη πρόταση θα περάσει από το Κυπριακό Κοινοβούλιο.
«Ούτε η βελτιωμένη πρόταση, να εξαιρεθούν οι καταθέσεις μέχρι το ποσό των 20.000 ευρώ από το κούρεμα, θα περάσει», δήλωσε ο κ. Μητσόπουλος και πρόσθεσε ότι «υπάρχει μία γενική αντίθεση στην ιδέα του κουρέματος»
Αναφορικά με την απόφαση του Eurogroyp ο Υπουργός της κυπριακής κυβέρνησης ανέφερε ότι «η απόφαση ήταν με τις ενστάσεις και τις επιφυλάξεις που κατηγορηματικά κατέθεσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας»
«Πρόκειται για μία καταρχήν απόφαση. Ο Νίκος Αναστασιάδης σηκώθηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα της συνεδρίασης όταν οι εκπρόσωποι της ΕΚΤ δήλωσαν ότι αν δεν δεχθεί την πρόταση θα τερματίσουν την λειτουργία δυο κυπριακών τραπεζών. Τότε ο κ. Αναστασιάδης τους ενημέρωσε ότι το πολιτειακό σύστημα της Κύπρου δεν είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία είναι Προεδρικού τύπου Δημοκρατία και το κυβερνών κόμμα δεν διαθέτει κατ’ ανάγκη την πλειοψηφία. Άρα, η τελική έγκριση ή απόρριψη θα ληφθεί από το Κοινοβούλιο», υπογράμμισε ο κ. Μητσόπουλος.
Ακούστε το ηχητικό:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση