GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός ομάδας λόγω... φάρσας

Ο Φρανσίσκο Σαντάθα τέθηκε εκτός... Ρέιντζερς για τα όσα είπε στη φάρσα που του έγινε μέσω τηλεφώνου και ο Ισπανός άσος των «προτεσταντών...

Ο Φρανσίσκο Σαντάθα τέθηκε εκτός... Ρέιντζερς για τα όσα είπε στη φάρσα που του έγινε μέσω τηλεφώνου και ο Ισπανός άσος των «προτεσταντών» αποκάλυψε τους... λόγους που ήρθε στην ομάδα της Γλασκώβης. Αναφέροντας πως πήγε στους Ρέιντζερς μόνο για τα χρήματα!
Μετά την γνωστοποίηση του θέματος μέλη της διοίκησης της ομάδας, συναντήθηκαν με τον παίκτη και το μάνατζερ του συλλόγου Άλι ΜακΚόιστ, και αποφάσισαν να τεθεί ο Φρανσίσκο Σαντάθα εκτός ομάδας και να μην κάνει προπονήσεις. Με τον σύλλογο της Σκωτίας να ξεκινά έρευνα για το όλο θέμα για να διαπιστώσει αν ισχύει το τηλεφώνημα και από ποιον έγινε! Να θυμίσουμε πως φέτος οι Ρέιντζερς παίζει στην 4η κατηγορία, λόγω των οικονομικών της προβλημάτων.
Πριν από μερικές μέρες ο βρετανικός Τύπος αποκάλυψε πως ένας οπαδός της Σέλτικ, μισητής αντιπάλου των Ρέιντζερς, βρήκε το τηλέφωνο του Ισπανού επιθετικού, του τηλεφώνησε και του είπε πως είναι μάνατζερ με το όνομα Τζακ ΜακΓκόνιγκλ και με έδρα το Λος Άντζελες. Ο υποτιθέμενος μάνατζερ, ο οποίος, σύμφωνα με τον Τύπο στην πραγματικότητα είναι οδηγός ταξί ονόματι Τόμι, ρώτησε τον Σαντάθα αν τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ και η απάντηση του ποδοσφαιριστή έχει προκαλέσει σάλο στη σκοτσέζικη ομάδα. «Δεν υπέγραψα στους Ρέιντζερς για το επίπεδο. Υπέγραψα για τα χρήματα. Μην το επισημοποιήσεις ακόμα στην ομάδα. Στείλε μου το συμβόλαιο πρώτα. Δεν θέλω μπελάδες αν το ανακαλύψουν αυτό οι Ρέιντζερς», λέει ο Σαντάθα την ώρα που οπαδός της Σέλτικ ηχογραφεί την κλήση.

Ακούστε τη φάρσα στο pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση