GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιέζει η τρόικα για το "χαράτσι"- Τι λέει η κυβέρνηση...

Σοβαρότατη επιφύλαξη εκφράζουν οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού αναφορικά με την επέκταση κατά ένα έτος του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω τω...

Σοβαρότατη επιφύλαξη εκφράζουν οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού αναφορικά με την επέκταση κατά ένα έτος του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, για την οποία πιέζει η τρόικα.
«Θα έχουμε τον έγκυρο μηχανισμό που θέλει η τρόικα έτοιμο ώστε να εισπραχθεί ο ενιαίος φόρος στα ακίνητα», έλεγε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά , σύμφωνα με το MEGA, απαντώντας έτσι στις πιέσεις της τρόικας που αμφισβητεί ότι είναι έτοιμος αυτός ο μηχανισμός.
Ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών πιθανότητα την Τρίτη, μεσολαβεί όμως ένα κρίσιμο 48ωρο στο οποίο και από το Μέγαρο Μαξίμου και από το οικονομικό επιτελείο παραδέχονται ότι θα πρέπει να βρεθούν κοντά οι θέσεις της τρόικας και της κυβέρνησης σε πολλά μέτωπα με βασικότερο την αξιοπιστία του μηχανισμού που θα εισπράξει τους φόρους από τα ακίνητα.
Επίσης πρέπει να υπάρξει σύγκλιση στο θέμα της κινητικότητας , των δόσεων στις ληξιπρόθεσμες οφειλές και το ερώτημα είναι πότε θα γίνουν όλα αυτά.
Πάντως ο κ. Σαμαράς δεν θέλει να πάει στη Σύνοδο Κορυφής την Πέμπτη με «ανοιχτά» θέματα με την τρόικα και με την αίσθηση ότι η Ελλάδα αρχίζει να αποκλίνει από τα συμφωνημένα.

1 σχόλιο

  1. Θεέ μου, τι ξεφτίλα!
    Οι ανύπαρκτες προσωπικότητες του υπ. Οικονομικών και οι νταλαβερτζήδες της τρόικας επαναφέρουν στο τραπέζι το χαράτσι της ΔΕΗ με την πρόθεση να το εισπράτουν μέσα από τους λογαριασμούς της για ένα ακόμη χρόνο!
    Ο Στουρνάρας και το επιτελείο του μετατρέπονται σε αδίστακτα φερέφωνα της τρόικας μια και δεν καταφέρνουν να πείσουν για την αποτελεσματικότητά των μέτρων που παρουσιάζουν στους υπαλλήλους των δανειστών μας.
    Έτσι όταν έρχεται η απόρριψη βάζουν την ουρά στα σκέλια και βαράνε προσοχές ακόμη και στα πιο απάνθρωπα μέτρα.
    Έτσι σήμερα ο τεχνοκράτης Στουρνάρας αναζητεί με την σειρά του σανίδα σωτηρίας στο χυδαίο χαράτσι της ΔΕΗ που εμπνεύστηκε ο Βενιζέλος και έντυσε νομικά ο σύμβουλος όλων των υπ. Οικονομικών του Μνημονίου Αναστάσιος Μπάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση