GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αναλαμβάνω εγώ το βάρος της σύγκρουσης με την Κορομηλά"

Για την κόντρα του με Ρούλα Κορομηλά, τη συνεργασία του με τον Θέμο Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ...


Για την κόντρα του με Ρούλα Κορομηλά, τη συνεργασία του με τον Θέμο Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ» αλλά και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε ο Βαγγέλης Περρής στο «ΕΓΩ! Weekly».
Για τη Ρούλα Κορομηλά, με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν και στη συνέχεια δημιουργήθηκε μια διαμάχη μεταξύ τους ο δημοσιογράφος είπε:
«Η Ρούλα είναι μια παρουσιάστρια συγκεκριμένων προδιαγραφών, που απαιτεί από την τηλεόραση πολύ χρήμα, πολλή οργάνωση και πολλή δουλειά. Αυτά τα τρία δεν υπάρχουν πια. Όσες φορές προσπάθησε να κάνει την αδιάφορη απέναντι στην έλλειψή τους, αυτό που παρουσίασε δεν ήταν αντάξιο των ικανοτήτων της. Η τηλεόραση, πλέον, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν παλιά. Επομένως είναι σαν να έχεις έναν πολύ ικανό καβαλάρη και αυτό που του δίνεις είναι ξύλινα άλογα για να καβαλήσει».
Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε για το πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα: «Τα λέμε, συναντιόμαστε. Πάντοτε τη σκέφτομαι με χαρά, όχι μόνο με νοσταλγία. Είναι ένα κομμάτι σπάνιο. Θα μου πεις και τότε γιατί είχαμε συγκρουστεί βαθύτατα; Νομίζω ότι ήταν μια ατυχής στιγμή. Αναλαμβάνω εγώ το βάρος της σύγκρουσης. Ήθελα να της πω μερικά πράγματα και της τα είπα με τον χειρότερο τρόπο».
Στη συνέχεια μίλησε για την τηλεοπτική συνεργασία του με τον Θέμο Αναστασιάδη: «Το προσωπικό έχει μειωθεί και αυτό για εμάς είναι πολύ δύσκολο, γιατί έφυγαν παιδιά, που τους χρωστάει το ΟΛΑ ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του. Που είχαν μάθει τους ρυθμούς μας, είχαν βάλει τη φαντασία τους, που βάσει της δικής τους έμπνευσης δημιουργήθηκε μια εκπομπή, που δεν είναι τυχαίο ότι κράτησε τόσα χρόνια. Αρκετοί από αυτούς έφυγαν γιατί δεν μπορούσαν να δεχτούν τις καινούριες συνθήκες. Αυτή τη στιγμή κάνουμε δύο εκπομπές με σαφέστατα πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που παίρναμε όταν κάναμε μία».
Τέλος σχετικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε: «Δεν είμαι τηλεκριτικός, απλώς λέω την άποψή μου. Ήταν πάρα πολύ χαριτωμένο και είχε πλάκα να βλέπεις ένα παλικαράκι στα 25 του χρόνια, άντε στα 28, να πηγαίνει σαν το κατσίκι πάνω στα βουνά, να συναντάει κάποιο βοσκό, να αρχίζει να του μιλάει αγγλικά και να γελάνε. Όλο αυτό είχε μια φρεσκάδα. Αν περάσουν τα χρόνια και κυνηγάς τη φρεσκάδα – που, πλέον δεν έχεις – δημιουργεί την ίδια εντύπωση, που δημιουργείται όταν βλέπεις κάποιους 60άρηδες,, που ήταν εραστές στα 30, και χρησιμοποιούν ακριβώς τα ίδια παλιομοδίτικα κόλπα. Ο Αρναούτογλου μου δίνει την εντύπωση ότι πολλές φορές κυνηγάει τον εαυτό του. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας δείξει του νέο του εαυτό, ο οποίος είναι σίγουρο ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Η συσκευασία στο νέο κορμί – εικόνα, αντίληψη του παλιού Γρηγόρη, είναι μια μεγάλη αντίφαση, που δεν ξέρω πώς θα την ξεπεράσει ο ίδιος. Την ξεπετάει προφανώς με δουλειά, γιατί είναι δουλευταράς, αλλά θα έπρεπε να σταματήσει να κυνηγάει έναν εαυτό που πλέον ανήκει στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση