GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος-Αναβάλλονται οι στρατιωτικές ασκήσεις!

Αναβάλλονται προγραμματισμένες για τις 26 και 29 Μαρτίου ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο λόγω των εξελίξεων όμως οι έφεδροι-εθνοφ...

Αναβάλλονται προγραμματισμένες για τις 26 και 29 Μαρτίου ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο λόγω των εξελίξεων όμως οι έφεδροι-εθνοφύλακες θα πρέπει να παρουσιαστούν και θα αποδεσμευτούν μία ώρα μετά την παρουσίασή τους.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Αμυνας, ύστερα από απόφαση του Υπουργού  Φώτη Φωτίου και της σύμφωνης γνώμης του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, λόγω της κατάστασης και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τα γνωστά γεγονότα που προέκυψαν από την οικονομική κρίση και για την διευκόλυνση των εφέδρων και εθνοφυλάκων, δεν θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες ασκήσεις της εφεδρείας - εθνοφυλακής από την Τρίτη 26 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εμπλεκόμενοι έφεδροι και εθνοφύλακες οφείλουν να παρουσιαστούν κανονικά στις μονάδες τους, στους χώρους, στις ημερομηνίες και ώρες όπως καθορίζονται στα Φύλλα Ατομικής Πρόσκλησης (ΦΑΠ) για επιστρατευτική τακτοποίηση και στην συνέχεια θα αποδεσμευτούν μια ώρα μετά την παρουσίαση τους.
 Πηγή:sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση