GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι τύχη! Κέρδισε δύο φορές το λαχείο

" Άν έχεις τύχη, διάβαινε" λέει ο σοφός λαός μας. Και απ΄ ότι φαίνεται, υπάρχει άνθρωπος τόσο τυχερός, ώστε μέσα σε 16 μήνες κέ...

" Άν έχεις τύχη, διάβαινε" λέει ο σοφός λαός μας. Και απ΄ ότι φαίνεται, υπάρχει άνθρωπος τόσο τυχερός, ώστε μέσα σε 16 μήνες κέρδισε δύο φορές το λαχείο. Ο 45χρονος George Trycov έγινε πλουσιότερος κατά 1.16 εκατ. δολάρια με δύο λαχεία.
Το πρώτο λαχείο του έδωσε 1.000.000 δολάρια ενώ το δεύτερο μόλις 160.000 δολάρια, αλλά όπως ο ίδιος είπε, δεν "ενοχλείται" καθόλου από τις νίκες αυτές και θα ήθελε και άλλες.
Στη συνέντευξη είπε: " Έχασα το τζακ ποτ για ένα νούμερο ( αν το κέρδιζε θα εισέπραττε 12 εκατ. δολάρια)".
Στη συνέχεια είπε ότι η χαρά της νίκης του δεύτερου λαχείου δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που νιώθει όταν πετάει με το αλεξίπτωτό του.
Άλλαξε η ζωή του; " Η πρώτη μου νίκη μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω μερικές αλλαγές στη ζωή μου, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι έστειλα την κόρη μου σε ένα καλό ιδιωτικό σχολείο. Επιπλέον, μπορεί να συνεχίσει την εξάσκησή της με το αλεξίπτωτο".
Ο George Tricov, είναι από την Βουλγαρία και όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, ήταν μέλος της ομάδας skydiving.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση