GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Εκκλησία της Κρήτης για τις επιπτώσεις στο θεσμό της Οικογένειας από την οικονομική κρίση

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, συνήλθε σήμερα 4 Μαρτίου 2013 στο Ηράκλειο, σε έκτακτη Συνεδρία, και εκτός από τα τρέχοντα...

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, συνήλθε σήμερα 4 Μαρτίου 2013 στο Ηράκλειο, σε έκτακτη Συνεδρία, και εκτός από τα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα, ασχολήθηκε για μία ακόμη φορά με τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, για την ανακούφιση των ανθρώπων του Τόπου μας.
Όλοι οι Αρχιερείς της Μεγαλονήσου ετόνισαν ότι ο θεσμός της οικογένειας, που αποτελεί το βασικό κύτταρο της Κοινωνίας και της πολιτιστικής μας ταυτότητας, πλήττεται ποικιλότροπα, και αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες και οι τρίτεκνες οικογένειες, όπως και στην ανάγκη στήριξής τους, με ανάλογες ενέργειες προς κάθε αρμόδιο.
Η Ιερά Σύνοδος, με την ευκαιρία της αρχής του κατανυκτικού Τριωδίου, εύχεται όλοι να διέλθουμε με αληθινή μετάνοια και κατάνυξη την ερχόμενη περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, να αξιωθούμε δε να εορτάσομε με πνευματική ευφροσύνη και ελπίδα την Ανάσταση του Κυρίου μας, το Πάσχα του λαού μας.
Από την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης

3 σχόλια

  1. Οι παπάδες είναι καρκίνωμα στο σώμα της κοινωνίας. Είναι ύπουλοι και να τους φοβάστε. Είναι ψεύτες και επικίνδυνοι. Άχρηστοι και παράσιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεό τον λένε Μανώλη.


    Θεός=Γιαχβέ=Χριστός=Εμμανουήλ=Μανώλης!
    Άρα ο θεός είναι Κρητικός και πιθανώς από τη Μεσαρά!
    Μπράβο παιδιά, έτσι επιστημονικά, να σώσουμε τη δόλια τη πατρίδα.. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο παπάς και ο χαφιές
    εμπορεύονται ψυχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση