GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ- Γιούνκερ:Δεν μας επιτίθεται η Γερμανία

Η απόφαση «σοκ» του Eurogroup για την Κύπρο έχει θορυβήσει τις «μικρές» χώρες της Ευρώπης που φοβούνται ανάλογες παρεμβάσεις στις δικές ...

Η απόφαση «σοκ» του Eurogroup για την Κύπρο έχει θορυβήσει τις «μικρές» χώρες της Ευρώπης που φοβούνται ανάλογες παρεμβάσεις στις δικές τους τράπεζες.
«Δεν είμαστε το ίδιο με την Κύπρο» διαμηνύουν τώρα Λουξεμβούργο, Μάλτα και Σλοβενία ενώ ένας ακόμη τραπεζικός παράδεισος, το Λιχτενστάιν, προχωρεί σε μέτρα λιτότητας.
Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, εκφράζει την έντονη δυσφορία του για τις δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμλπουμ ότι η Κύπρος θα μπορέσει να αποτελέσει μοντέλο και για άλλες χώρες.
«Δεν είναι μοντέλο η Κύπρος. Όποιος στο μέλλον δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να θιγούν καταθέσεις και επενδυτές βλάπτει συνολικά το ευρωπαϊκό οικονομικό σύστημα και δεν πρέπει να ξαναγίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε τηλεοπτική του συνέντευξη, προσθέτοντας ότι «δεν αισθάνομαι πως μας επιτίθεται η Γερμανία».

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση