GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Αισιόδοξος ο Νεοφύτου για συμφωνία

Μήνυμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για συμφωνία εντός της ημέρας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και ...

Μήνυμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για συμφωνία εντός της ημέρας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, έστειλε πριν από λίγο, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.
«Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα προς τους κύπριους πολίτες. Πολλοί έκαναν πολλές δηλώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως όχι εμείς. Το κάθε λεπτό για μας ήταν πολύτιμο για τις επαφές μας. Επαφές συνεχής που δημιουργούν συγκρατημένη αισιοδοξία για να μπορέσουμε στις επόμενες λίγες ώρες να βρούμε μια συμφωνημένη βάση ούτως ώστε απόψε να μπορέσουμε, μέσα από μια όσο το δυνατόν ευρύτερη κοινοβουλευτική συνεννόηση, να περάσουμε τα συγκεκριμένα μέτρα που θα ικανοποιούν τις προσεγγίσεις και το πλαίσιο που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νεοφύτου, ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε σε δήλωση στα Αγγλικά, για τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, στην οποία τόνισε:
«Προσπαθούμε σκληρά για να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα μας. Πιστεύουμε ότι στις επόμενες ώρες θα είμαστε σε διάθεση με πολλές δυσκολίες, να φτάσουμε σε μία συμφωνία μέσα στο πλαίσιο Της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση