GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Κέρι-Αναστασιάδη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ,Τζον Κέρι είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Σύμφων...

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ,Τζον Κέρι είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του MEGA στην Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου οι δύο άντρες συζήτησαν την κατάσταση στην Κύπρο μετά τις αποφάσεις του Eurogroup. Η συζήτηση φαίνεται ότι ήταν καλή ωστόσο ο Κέρι δεν υποσχέθηκε οτιδήποτε στον Κύπριο ηγέτη.
Παράλληλα ο Υπουργός Οικονομικών της Αμερικής, Τζακ Λου συνομίλησε δυο φορές με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους αναφέρθηκαν διεξοδικά για την κρίση στην ευρωζώνη και ειδικότερα στην Κύπρο.
Ο Τζακ Λου είχε επίσης συνομιλίες και με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ αλλά και με τον Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί και με τον υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας, Τζορτζ Όσμπορν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση