GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο Σπάρτης ο Λυκουρέντζος

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε απρογραμμάτιστη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου στο νοσοκομείο Σπάρτης. Ο κ. Λυκουρέντζος βρέ...

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε απρογραμμάτιστη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου στο νοσοκομείο Σπάρτης. Ο κ. Λυκουρέντζος βρέθηκε στο νοσοκομείο μια ημέρα μετά το περιστατικό που συγκλόνισε ολόκληρη την Λακωνία όταν ένας άνδρας πυροβόλησε έναν φυσικοθεραπευτή του νοσοκομείου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Ο Υπουργός Υγείας αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση του τραυματία, ο οποίος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, συναντήθηκε μαζί του μεταφέροντας του τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.
Ωστόσο μετά αρκετοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου ζήτησαν να δουν τον Υπουργό όπως και έγινε. Εκεί του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κυρίως το γεγονός ότι δεν έχουν πληρωθεί οι εφημερίες του Δεκεμβρίου, του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου. Από την πλευρά του ο κ. Λυκουρέντζος ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι η πληρωμή τους έχει καθυστερήσει από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα επέμβει ο ίδιος για να δοθεί άμεσα λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση