GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παιδαγωγοί απ' τα σχολεία στα...γραφεία της Χρυσής Αυγής!

Τη στιγμή που σύσσωμη η πολιτική ηγεσία καταδικάζει τη...

Τη στιγμή που σύσσωμη η πολιτική ηγεσία καταδικάζει τη...«διάπλαση των παίδων» στα γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής, ξεκινάει ο χορός των αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε γραφεία βουλευτών του κόμματος.
Σύμφωνα με το “enet.gr”, τρεις μέρες πριν την έναρξη του «κύκλου πνευματικής αφύπνισης», όπως χαρακτηρίζουν οι ίδιοι τον προσηλυτισμό των παιδιών, δύο δάσκαλοι από την Α' και Β' Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής αποσπώνται από τα Δημοτικά Σχολεία όπου διδάσκουν σε γραφεία βουλευτών της Χ.Α.
“Πολλοί εκπαιδευτικοί, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν ταλέντο στην επικοινωνία, πηγαίνουν με απόσπαση σε γραφεία κομμάτων και αφήνουν τις τάξεις. Υπάρχουν φήμες ότι το ίδιο συμβαίνει και στα γραφεία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής” ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων “Αλέξανδρος Δελμούζος” στην Ανατολική Αττική, Σάββας Σεχίδης.
Σχετικά με τις αποσπάσεις σε γραφεία βουλευτών, ο ίδιος ανέφερε “δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν έγγραφα, υπήρχαν φήμες, πολλά είχαν ακουστεί” και τόνισε πως “σε μια περίοδο που τα σχολεία έχουν αποδεκατιστεί, είναι παράλογο να φεύγουν καθηγητές από οποιοδήποτε κόμμα στη μέση της χρονιάς”.
Οσον αφορά,τέλος, τη δραστηριότητα της Χ.Α. στην Ανατολική Αττική, ο κ. Σεχίδης ισχυρίζεται ότι “επικοινώνησα αμέσως με όλα τα σχολεία, προκειμένου να ενημερωθώ αν το φαινόμενο έχει πάρει έκταση. Γίνεται με τις ευλογίες των γονέων τους, στα γραφεία. Ευτυχώς δεν υπάρχουν κρούσματα στα σχολεία. Μιλάμε για Δημοτικά, για μικρά παιδιά, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί”.

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση