GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αμπιντάλ ξανά σε αποστολή

Ο Ερίκ Αμπιντάλ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως έχει πρόβλημα με την υγεία...

Ο Ερίκ Αμπιντάλ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά από την ημέρα που ανακοινώθηκε πως έχει πρόβλημα με την υγεία του.
Την είδηση ανακοίνωσε ουσιαστικά ο Χαβιέ Μασεράνο, μέσω του προφίλ του στο «Twitter», γράφοντας: «Νιώθω μία απέραντη χαρά. Ο Άμπι είναι στην αποστολή. Συγχαρητήρια. Το αξίζεις!!!!». 
Λόγια που συνοδεύτηκαν από φωτογραφία του, μέσα στα αποδυτήρια, μαζί με τον Αμπιντάλ. Ο διεθνής άσος είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα στο Βίγκο με τη Θέλτα.
Ο Γάλλος αριστερός μπακ είχε κάνει μεταμόσχευση ήπατος τον περασμένο Απρίλιο γεγονός που τον είχε κρατήσει μακριά από τα γήπεδα, όλο αυτό το διάστημα. Εδώ και καιρό έπαιρνε μέρος σε προπονήσεις, πάντα υπό την παρακολούθηση των ιατρών, οι οποίοι πριν από μερικές εβδομάδες του έδωσαν το «ΟΚ» να παίξει κανονικά σε παιχνίδι.

Πηγή: pamesports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση