GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ για τις προκλητικές δηλώσεις της Τουρκίας

Αναφερόμενο σε  ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών σε σχέση με τις θαλάσσιες ζώνες (υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκ...

Αναφερόμενο σε  ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών σε σχέση με τις θαλάσσιες ζώνες (υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ έκανε το ακόλουθο σχόλιο:
"Η κρίση στην Κύπρο και η υψηλού ρίσκου διαχείρισή της από το Eurogroup  με στενή χρηματοικονομική λογική και στόχο την ακύρωση του ισχύοντος στο νησί οικονομικού μοντέλου, δεν μπορεί να αλλοιώσει τα δεδομένα του Διεθνούς Δικαίου και ιδίως του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας που συνιστούν θεμελιώδεις παραδοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών-μελών της.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να αντιληφθεί ότι κάθε άμεση ή έμμεση αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της διεθνούς νομικής προσωπικότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας συνιστά αμφισβήτηση της δυνατότητας της ίδιας της Ευρώπης να χαράζει και να εφαρμόζει μια αξιόπιστη πολιτική ασφάλειας του ευρωπαϊκού χώρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση