GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΑΚΕ Ναυπηγείων Σκαραμαγκά: Έχει εξαντληθεί η υπομονή μας

"Συνάδελφοι, σήμερα επισκεφθήκαμε και πάλι μετά από αρκετούς μήνες το ΥΠΕΘΑ, για να έχουμε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπου...

"Συνάδελφοι, σήμερα επισκεφθήκαμε και πάλι μετά από αρκετούς μήνες το ΥΠΕΘΑ, για να έχουμε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου", αναφέρει σε ανακοίνωσή της ΔΑΚΕ Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και προσθέτει:
"Δυστυχώς όμως , η ηγεσία του Υπουργείου επέλεξε να μας αντιμετωπίσει ως απειλή και παρέταξε εκατοντάδες ένοπλους φρουρούς, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά του Υπουργείου. Παραταγμένη στο προαύλιο του Υπουργείου ήταν η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία με πλήρη εξοπλισμό μάχης (!), ώστε να φυλάξει δήθεν το Υπουργείο και τους Υπουργούς από τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων, την ίδια ώρα που ο τουρκικός στόλος πλέει ανενόχλητος ως το Σούνιο. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στην ηγεσία του Υπουργείου ότι εμείς δεν είμαστε ούτε εισβολείς ούτε εσωτερικοί εχθροί, είμαστε αν δεν το έχετε καταλάβει σχεδόν ένα χρόνο απλήρωτοι εργαζόμενοι και οικογενειάρχες.
Όσον αφορά την ουσία της σημερινής συνάντησης, δυστυχώς κανένας από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν είχε την παραμικρή διάθεση να μας συναντήσει. Ο κ. Παναγιωτόπουλος απουσίαζε, ενώ οι 2 υφυπουργοί κ.κ Καράμπελας και Ελευσινιώτης, παρ’ ότι βρίσκονταν στα γραφεία τους,  δεν παρευρέθηκαν στη συνάντηση, είτε επειδή κρίθηκαν ακατάλληλοι από τον Υπουργό τους να μας μιλήσουν είτε επειδή δεν είχαν τίποτα να μας πουν. Αντί αυτών, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του ειδικού γραμματέα του Υπουργείου κ. Οικονόμου και του νομικού συμβούλου του Υπουργείου κ. Βλασσόπουλου. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις μας, δεν ήθελαν να απαντήσουν σε τίποτα το συγκεκριμένο και απλώς αρκέστηκαν να μας αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ¨γίνονται συναντήσεις υψηλού επιπέδου¨ και ότι ¨μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ληφθεί η τελική απόφαση για τα ΕΝΑΕ και τους εργαζόμενους θετική ή αρνητική¨.
Συνάδελφοι, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί όμως θα περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα για να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν. Όποια και να είναι η λύση, εμείς δεν πρόκειται να χαρίσουμε σε κανέναν το ψωμί μας και τα χρόνια μας στο Ναυπηγείο. Απαιτούμε οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις, απαιτούμε το δικαίωμα στην εργασία.

Το Δ.Σ της ΔΑΚΕ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση