GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρωβουλευτής του Κάμερον στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Την εγγραφή της στους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε η Κυπριακής καταγωγής ευρωβουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του Ντέιβιντ Κάμερον,...

Την εγγραφή της στους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε η Κυπριακής καταγωγής ευρωβουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του Ντέιβιντ Κάμερον, Μαρίνα Γιαννακουδάκη, εκφράζοντας παράλληλα την «ανοιχτή στήριξη» του Συντηρητικού Κόμματος Μεγάλης Βρετανίας στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.
«Εγγράφομαι στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων όπως κάνουν και πολλοί  άλλοι Έλληνες, όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα επιτυχίες σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μαρίνα Γιαννακουδάκη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μεγάλης Βρετανίας τόνισε:
«Ως  μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους μακρόχρονους προσωπικούς μου δεσμούς με την Ελλάδα, έχοντας η ίδια παντρευτεί Έλληνα, είμαι υπερήφανη που έχουμε μια ισχυρή ελληνική διασπορά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο Λονδίνο υπήρχε πάντα μια ισχυρή ελληνική παρουσία. Πράγματι ήδη από το 1870 υπήρχαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες που ζούσαν εδώ. Σήμερα πιστεύεται ότι περισσότεροι από 31.000 κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου μιλούν την ελληνική γλώσσα. Οπότε ξεκάθαρα το Λονδίνο είναι μια ελληνική πόλη και για αυτό το λόγο είμαι πολύ ευχαριστημένη που βλέπω τους φίλους μου το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων να εδραιώνεται εδώ».
Η κα Γιαννακουδάκη καλωσόρισε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, στο Λονδίνο και τον συνεχάρη για «τις πολλές του επιτυχίες από τη στιγμή της δημιουργίας του Κινήματος και για το γεγονός ότι αποτελεί μια μετριοπαθή φωνή στην πολιτική σκηνή, η οποία δεν πιστεύει ότι οι έλληνες πολίτες πρέπει να χάσουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τη μοίρα τους, ούτε ότι πρέπει να λαμβάνουν οδηγίες από την διαβόητη τρόικα».
«Το μήνυμά μου προς εσάς σήμερα είναι πολύ απλό: το κόμμα μου θέλει να δει την Ευρωζώνη να επιβιώνει αλλά αν το τίμημα είναι η κατάργηση της εθνικής δημοκρατίας τότε φοβόμαστε τις συνέπειες τις οποίες μπορεί να φέρει», τόνισε και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα είναι ένα περήφανο έθνος και έχει πολλούς λόγους για να είναι περήφανη. Η Ελλάδα έχει δώσει πολλά σε ολόκληρο τον κόσμο.Ναι, έχει περάσει δύσκολες στιγμές, αλλά είμαι βέβαιη ότι ο ελληνικός λαός θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες».
«Όμως πιστεύω ότι το αληθινό πρόβλημα είναι «το στενό κουστούμι» του μνημονίου που μεγαλώνει τον ελληνικό πόνο και καταδικάζει τις γενιές των Ελλήνων στο χρέος» υπογράμμισε.
Ανακοινώνοντας την εγγραφή της στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η και Γιαννακουδάκη σημείωσε ότι «το Συντηρητικό Κόμμα θέλει να έχει στενούς δεσμούς με τους Ανεξάρτητους Έλληνες».
«Μοιραζόμαστε πολλές κοινές γραμμές όπως η υποστήριξη στο εθνικό κράτος, στην εθνική δημοκρατία, στην αποφασιστικότητα να κρατήσουμε την εθνική ταυτότητα όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στους πολίτες. Ως μια πολιτικός που γνωρίζει πολύ καλά την Ελλάδα πιστεύω ότι αυτές τις αξίες τις συμμερίζεται η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ώστε να προσφέρω την όσο δυνατόν μεγαλύτερη υποστήριξη μέσα στην ισχυρή ελληνική διασπορά του Λονδίνου», κατέληξε.

1 σχόλιο

  1. το απόκομμα του Δολλαρίου

    Ζωντανή απόδειξη $$$$$$$$$$$$$$$$$$

    Ζήτω η Μακεδονία των Σκοπίων
    και η Κυπρος ειναι Τουρκική

    Α.Ε Καμμένων-Αγγλοι πούστηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση