GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Τέλος στην πολιτική που εξαθλιώνει τον λαό

ΚΚΕ: Τέλος στην πολιτική που εξαθλιώνει τον λαό Με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ, το γραφε...

ΚΚΕ: Τέλος στην πολιτική που εξαθλιώνει τον λαό
Με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με το χαράτσι της ΔΕΗ, το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σχολιάζει μεταξύ άλλων, ότι "αντί για το χαράτσι, η κυβέρνηση πρέπει να εισπράξει την οργή και την αποφασιστικότητα του λαού".
"Ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εργατικών λαϊκών οικογενειών δεν μπορούν πια να ζήσουν, δεν μπορούν να πληρώνουν φόρους, χαράτσια, χρέη η κυβέρνηση μαζί με την τρόικα συνεχίζει να στέλνει το δυσβάσταχτο χαράτσι με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ", τονίζει αρχικά το ΚΚΕ και συνεχίζει:
"Αυτό που πρέπει να εισπράξει εκτός από την οργή είναι και η αποφασιστικότητα του λαού να βάλει τέλος με την οργάνωση και την πάλη στα μέτρα και την πολιτική που τον εξαθλιώνουν."
Κόμματα: ΚΚΕ Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Για πές μας Αλέκα, ακόμη μιά φορά γιά αγώνες και πορείες και δυναμικές αντιδράσεις του λαού. Έλα, πες πάλι το ποίημα σου. Γιά πες μας, από το 2009, πόσες διαδηλώσεις και πόσες πορείες έγιναν; Γιά πες μας πέρασαν όλα τα μέτρα του μνημονιακού σκυλολογιού ναι ή όχι; Πέθαναν άνθρωποι στις διαδηλώσεις ναι ή όχι; Τιμωρήθηκε κανείς εκ των πρωταιτίων των επεισοδίων; Ποιά η στάση σας, όλων υμών της λεγόμενης αντιπολιτεύσεως; Τι ακριβώς κάνετε εκεί στο Κυνοβούλιον( όχι δεν είμαι ανορθόγραφος/η, ξέρω τι γράφω) υμείς της αντιπολιτεύσεως; Αν είχατε πολιτικήν εντιμότητα, θα έπρεπε να είχατε άπαντες παραιτηθεί με την εμφάνιση και μόνον του πρώτου μνημονίου! Αλλά, μούγκα στη στρούγκα και η ζωή-γιά ποιούς άραγε-συνεχίζεται.Business as usual που λένε και οι φίλοι μας Αμερικανοί. Άντε κορίτσι μου, άσε μας στην δυστυχία μας να είμαστε Έλληνες και να μας εκπροσωπεί το αχρηστότερο πολιτικό προσωπικό που έχει ποτέ περάσει από την χώρα τούτη, γιά να μη πώ κάτι βαρύτερο. Όσο γιά τον σοσιαλισμό που θά έλθει όταν θα είμαστε όλοι αγγελάκια σου τον χαρίζουμε, όλος δικός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση