GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρκογιαννάκης:Τα "έχω πάρει κρανίο" με το ΣΔΟΕ

Έξω φρενών με το ΣΔΟΕ είναι ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος μιλώντας ...

Έξω φρενών με το ΣΔΟΕ είναι ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος μιλώντας σε δημοσιογράφους «τα "έχω πάρει κρανίο" με το ΣΔΟΕ».
Αφορμή στάθηκαν κατάλογοι που έφερε στην Προανακριτική Επιτροπή ο υπεύθυνος του ΣΔΟΕ για τη λίστα «Λαγκάρντ», Παναγιώτης Μαντούβαλος, οι οποίοι περιέχουν στοιχεία που έστειλαν οι τράπεζες για το που έχουν λογαριασμούς οι συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Σύμφωνα με το MEGA, σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία το ΣΔΟΕ αδυνατεί να βγάλει το πόρισμα που η Προανακριτική περίμενε αύριο.
«Τα "έχω πάρει κρανίο" με το ΣΔΟΕ. Τόσους μήνες και δεν μπορούν να κάνουν κανένα έλεγχο για τη λίστα "Λαγκάρντ"», είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με το MEGA. Και αυτό γιατί θεωρεί ότι τα στοιχεία του ΣΔΟΕ δεν είναι χρήσιμα και όπως λέει ο ίδιος «είναι αδιανόητο να στέλνει στην Επιτροπή άχρηστα στοιχεία αντί να κάνει έρευνα για να δει τι ακριβώς γίνεται».
Μάλιστα ο πρόεδρος της Προανακριτικής αναμένεται να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο των Ελληνικών Τραπεζών, Γιώργο Ζαννιά, προκειμένου να του ζητήσει συμπληρωματικά στοιχεία τα οποία θα πρέπει οι τράπεζες να στείλουν έως τη Δευτέρα στην Επιτροπή, ώστε να υπάρξει και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ.

2 σχόλια

  1. Ο Μαρκογιαννάκης είναι ταυτισμένος με το πολιτικό σύστημα που ταλαιπωρεί τη χώρα.

    Παλαιοκομματικός, άκαμπτος, αδυνατεί να καταλάβει πως όλα αυτά τα οποία ως σήμερα επικαλείται για να φαντάζει τίμιος και ηθικός, όλη αυτή η ξύλινη φιλολογία, δημιουργούν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

    Δεν είναι αθώος όπως ισχυρίζεται για τις υποθέσεις στις οποίες έχει εμπλακεί. Δεν τον αθώωσε ποτέ κανένας. Απλώς δεν τον δίκασε κανένας, χάρη στο νόμο Βενιζέλου.

    Ένας άνθρωπος του οποίου η αθωότητα δεν απεδείχθη στο δικαστήριο αλλά ακολούθησε τον παρεξηγημένο δρόμο της παραγραφής προεδρεύει της Προανακριτικής...

    Η Siemens στους χρυσούς Ολυμπιακούς Αγώνες έδινε χοντρά μπαξίσια προκειμένου το αρμόδιο Ντόρο-κρατούμενο υπουργείο (Δημόσιας Τάξης Βουλγαράκης –Μαρκογιαννάκης ) να παραλάβει το άχρηστο σύστημα C4 I και να την εξοφλήσουν

    Χ. Μαρκογιαννάκης Ο Χανιό-Ντοράκης παλαιοτέρα δήλωσε :
    …« Εδώ και δύο – τρία χρόνια, φωνάζω ότι το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η καταστροφή του τόπου. Κι έχω συγκεκριμένα στοιχεία,…. Όλοι είναι το ίδιο πράγμα. Όλοι κάλυπταν. Ε, συνεχίστε, λοιπόν, να καλύπτετε κι αφήστε εμένα…»…Και πρόσθεσε: «Έθεσα στη διάθεση θεσμικών φορέων στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι είχαμε φτάσει και μέχρι το δεκαπλάσιο του πραγματικού κόστους για να τα “τσιμπήσουν” κάποιοι ημέτεροι και ουδείς συγκινείται…Στη Βουλή, όταν θα πάμε θα κάνω αποκαλύψεις, που θα τους κάνω να ντρέπονται …»

    Ονόματα υπάρχουν κ Μαρκοντοράκη ή θα μείνουμε ισοβίως σε θεωρητικές καταγγελίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνεται να είσαι ο πρόεδρος της Προανακριτικής επιτροπής και ταυτόχρονα να έχεις αναλάβει την υπεράσπιση ατόμων που εμπλέκονται στη λίστα Λαγκάρντ;

    Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε
    «Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω το δικαίωμα σε κανέναν να πει ότι είμαι ο πρωτομάστορας του κουκουλώματος» …

    Ωραία τα λες σύντεκνε μόνο που δεν μας λες και ποιοι διοργάνωσαν τους χρυσοφόρους Ολυμπιακούς αγώνες… ποιοι έπαιρναν τις μίζες …ποιοι μοίραζαν τα πακέτα …ποιοι το γλεντούσαν …ποιοι σκόρπιζαν τα δανεικά ,ποιοι ξευτέλισαν κάθε έννοια ,αξιοκρατίας ,αδιαφάνειας και απληστίας …


    Δεν ντρέπεσαι βρε αχρείε πρώην “εισαγγελέα”, που σε είχε διορίσει η χωρά να επιβλέπεις την τήρηση της νομιμότητας και τώρα στα γεράματα σου κατάντησες φερέφωνο των μιζοαρπάχτικων της Ντορό-φαυλό-κρατίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση