GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιωτακόπουλος:Αποχώρηση τώρα από την κυβέρνηση

Για «στιγμές απαξίωσης, συμβιβασμού και λάθος κατεύθυνσης» έκανε λόγο ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτ...

Για «στιγμές απαξίωσης, συμβιβασμού και λάθος κατεύθυνσης» έκανε λόγο ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματος, ζητώντας αποχώρηση από την κυβέρνηση.
«Το ΠΑΣΟΚ της νεοφιλελεύθερης στροφής, της οργανωτικής διάλυσης και της πολιτικής ανυποληψίας ηττήθηκε με τρόπο καθαρό. Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν μας εκφράζει. Και δεν εκφράζει κανένα πλην ίσως μιας μικρής, προβληματικής και ανιστόρητης ομάδας ανθρώπων και στελεχών», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Παναγιωτακόπουλος, ενώ πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ και τα σύμβολά του δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτό εκφράστηκε σε επίπεδο πολιτικό, οργανωτικό, συνδικαλιστικό και κυρίως κυβερνητικό».
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος ζήτησε αποχώρησε από την κυβέρνηση Σαμαρά,  τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ του κυβερνητισμού και του καθεστωτισμού τελείωσε».
«Το κόμμα του κράτους στη συνείδηση του κόσμου δεν υπάρχει και για εμάς αυτό σημαίνει απλά πράγματα:  Αποχώρηση από την Κυβέρνηση του κ. Σαμαρά εδώ και τώρα, οριοθέτηση πολιτικών, ξεκαθάρισμα επιλογών και στροφή και πάλι στο λαό τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «αντί να ακουμπάμε και να συνεργαζόμαστε με τους βασικούς υπαίτιους της μεγάλης καταστροφής της χώρας, να ξαναβρούμε την κοινωνία και τις ανάγκες του λαού».
«Αυτή η προσβολή της συνείδησης των δημοκρατών αλλά και της ιστορίας και της διαδρομής μας να τελειώσει. Δεν έχουμε τίποτα κοινό με τους κ. Βορίδηδες και το κ. Σαμαρά.  Δεν ταυτίζονται τα πιστεύω μας, ίσα – ίσα που συγκρούονται. Πρέπει να το καταλάβετε», υπογράμμισε.
Τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ των συσχετισμών, των ομαδοποιήσεων, των μεγαλοστελεχών και των δορυφόρων τελείωσε», ο κ. Παναγιωτακόπουλος ζήτησε νέα όργανα παντού και ανανέωση.
Παράλληλα χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι χειροκροτήσαμε σύντροφοι; Σε ποιόν απλώσαμε το χέρι; Είναι η δικαίωση του ’93, είναι οι μεγάλες και κρίσιμες στιγμές μετά το 1996, τα αδιέξοδα και οι συγκρούσεις, είναι όλα αυτά που ζήσαμε τόσα χρόνια».

4 σχόλια

  1. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΜΑΣ ΑΡΧΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ γαυγίζεις ,αλλά είσαι πάντα" τοις κεινων ρημασι πειθομενος"!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιά η διαφορά παλιομαλάκα της στήριξης από την συμμετοχή στην κυβέρνηση? Άντε ψευτοαριστερέ της πλάκας που δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση