GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καιρός σήμερα

Παροδικές νεφώσεις, άνοδο της θερμοκρασίας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε σήμερα. Τις απογευματινές και...

Παροδικές νεφώσεις, άνοδο της θερμοκρασίας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε σήμερα. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα λίγων βροχών τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στα ορεινά τμήματα της Βόρεια και Βορειοδυτικής χώρας.
Θερμοκρασίες
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 23 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη και στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.
Πελάγη
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο νότιοι μέτριοι, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε ισχυρούς, και στο υπόλοιπο Αιγαίο νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, με σταδιακή ενίσχυση στο Κρητικό σε σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι έως ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, περισσότεροι ενισχυμένοι στα νότια πελάγη όπου οι εντάσεις τους θα φτάσουν τα 7 και πρόσκαιρα τα 8 μποφόρ.
Αττική
Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Θεσσαλονίκη
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι.
ΠΗΓΗ:meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση