GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παιδικούς σταθμούς μόνο για παιδιά Ελλήνων ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή

Μετά τα “σχολεία μίσους” η Χρυσή Αυγή σχεδιάζει Κέντρα Προσχολικής Αγωγής για παιδιά Ελλήνων. Παρά...

Μετά τα “σχολεία μίσους” η Χρυσή Αυγή σχεδιάζει Κέντρα Προσχολικής Αγωγής για παιδιά Ελλήνων.
Παρά...το σάλο που δημιουργήθηκε με το πρόγραμμα “Διάπλαση των παίδων” για παιδιά απο 6 έως 10 χρόνων, το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ετοιμάζει παιδικούς σταθμούς μόνο για παιδιά Ελλήνων.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι πρώτοι δέκα παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν από το καλοκαίρι και το εγχείρημα έχει αναλάβει ο βουλευτής, Ηλίας Παναγιώταρος. Ήδη νομικοί σύμβουλοι του κόμματος αναζητούν τη φόρμουλα κάτω από την οποία θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.
«Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουμε παιδικούς σταθμούς στο κέντρο της Αθήνας, όπου υπάρχουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα, αφού στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς δυστυχώς προτεραιότητα έχουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών και όχι τα Ελληνόπουλα» τονίζει ο βουλευτής στην εφημερίδα.
Το θέμα της "κατήχησης" έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Οι φωνές που ζητούν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Εισαγγελίας ολοένα και πληθαίνουν ενώ ακαδημαϊκοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως με αυτόν τον τρόπο προάγεται η μισαλλοδοξία, το φυλετικό μίσος ή προσβάλλεται η φυσιολογική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση