GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρόγραμμα του Σαμαρά

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα υποδεχθεί αύριο, Κυριακή 10 Μαρτίου στις 13:45 ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαρά...

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα υποδεχθεί αύριο, Κυριακή 10 Μαρτίου στις 13:45 ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 12:35, ο κ. Σαμαράς και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχουν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.
Επίσης, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 14:30 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό  στην ημερίδα που διοργανώνεται για την Προώθηση των Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα στο  Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος». Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσει ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος  αρμόδιος για την βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα  Antonio Tajani.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση