GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρώπινα περιττώματα που έπεσαν από τον ουρανό παραλίγο να σκοτώσουν γυναίκα

Από θαύμα γλίτωσε μια γυναίκα στη Βρετανία, της οποίας...

Από θαύμα γλίτωσε μια γυναίκα στη Βρετανία, της οποίας...το τροχόσπιτο, το πρωί της Κυριακής, δέχθηκε «επίθεση» από παγωμένα ανθρώπινα περιττώματα τα οποία έπεσαν από επιβατικό αεροπλάνο και διέλυσαν το τροχόσπιτο που μένει.
Τα παγωμένα ανθρώπινα περιττώματα διέλυσαν την οροφή του τροχόσπιτου, προκάλεσαν την καταστροφή του εσωτερικού του και άνοιξαν και μια τεράστια τρύπα στο πάτωμά του.
Η Κάρολαϊν Γκι την ώρα της «επίθεσης» βρισκόταν μέσα στο τροχόσπιτό της και κινδύνεψε σοβαρά η ζωή της, καθώς μόνο ως θαύμα μπορεί να εκληφθεί το γεγονός ότι δεν κάποιο κομμάτι από τα παγωμένα ανθρώπινα περιττώματα δεν την πέτυχε και δεν την τραυμάτισε.
«Είναι θαύμα που δεν σκοτώθηκα. Έπεσαν με τέτοια δύναμη που κατάφεραν, εκτός από την οροφή, να διαπεράσουν και το πάτωμα του τροχόσπιτου. Κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του για το συμβάν αυτό», ανάφερε η Γκι μιλώντας για το περίεργο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση