GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελίες για τραυματισμούς από το υπουργικό αυτοκίνητο

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες αλλά και οι μηνύσεις πολιτών για σωματικές βλάβες από τον οδηγό του αυτοκινήτου του Μάριου Σαλμά, στην προσ...

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες αλλά και οι μηνύσεις πολιτών για σωματικές βλάβες από τον οδηγό του αυτοκινήτου του Μάριου Σαλμά, στην προσπάθεια του να διαφύγει από το μαινόμενο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Μεσολόγγι.
Οι συγκεντρωμένοι για το σχέδιο «Αθηνά» που καταργεί το ΤΕΙ Μεσολογγίου, παρατάχθηκαν στο χώρο του ξενοδοχείου Θεοξένια νωρίς το πρωί, ενώ λίγο μετά τις 12.00 κατέφτασαν οι δήμαρχοι, οι φορείς  και οι πολίτες. Στην προσπάθειά τους να περάσουν εμποδίστηκαν με ρίψεις χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ωστόσο τα κατάφεραν!
Με αντιπερισπασμό έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και έφτασαν μπροστά από το ξενοδοχείο, χωρίς όμως να μπουν μέσα σ' αυτό.Ζήτησαν να συναντηθεί αντιπροσωπεία μαζί του ωστόσο αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Στη συνέχεια ο κ. Σαλμάς επιχείρησε τη "μεγάλη έξοδο" από το ξενοδοχείο... Όπως αναφέρει το onairnews τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, ενώ σημειώθηκεκαι ένα καρδιακό επεισόδιο ενός πατέρα που είδε το γιό του να παρασύρεται από το αυτοκίνητο του κ. Υπουργού.

Το agriniopress.gr μίλησε με κάτοικο του Μεσολογγίου, τον Πέτρο Σκαρμούτσο, που όπως καταγγέλλει τραυματίστηκε ελαφρά από το αυτοκίνητο του υπουργού.
«Είδαμε τον κ. Σαλμά, να μπαίνει στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο από την κουζίνα του ξενοδοχείου. Ο οδηγός έβαλε μπροστά και με τέρμα γκάζι και με ελιγμούς έπεσε πάνω στον κόσμο. Δεν πάτησε καθόλου φρένο! Ο καθρέφτης του συνοδηγού έσπασε στο χέρι μου. Eιδα άλλους διαδηλωτές να παρασέρνονται απο το αυτοκινητο, ευτυχώς δεν ειχαμε χειρότερα» λέει ο κ. Σκαρμούτσος.







Πηγή:onairnews/ agrioniopress

5 σχόλια

  1. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση