GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα λοίμωξη του αναπνευστικού υπέστη ο Τσάβες – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Πολύ σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ο οποίος υπέστη νέα λοίμωξη του αναπνευστικού συ...

Πολύ σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, ο οποίος υπέστη νέα λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος…
όπως δήλωσε ο υπουργός Πληροφοριών, Ερνέστο Βιλέγκας, στο Καράκας.
«Υπάρχει επιδείνωση της κατάστασης της αναπνευστικής λειτουργίας σε σχέση με την κατάσταση της ανοσοκαταστολής», ανέφερε ο κ. Βιλέγκας, διαβάζοντας την ανακοίνωση προς όλα τα μέσα ενημέρωσης, από το στρατιωτικό νοσοκομείο στο Καράκας, όπου νοσηλεύεται ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.
Ο κ. Τσάβες υποβλήθηκε σε «μια πολύ ισχυρή χημειοθεραπεία, μεταξύ άλλων συμπληρωματικών θεραπειών», σημείωσε ο υπουργός Επικοινωνιών και πρόσθεσε ότι «η εξέλιξη της κλινικής κατάστασης συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολη».
Ο 58χρονος πρόεδρος της Βενεζουέλας επέστρεψε στο Καράκας πριν από δύο εβδομάδες και βρίσκεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο στην πρωτεύουσα.
Νωρίτερα είχε νοσηλευτεί για περισσότερο από δύο μήνες στην Αβάνα, όπου υποβλήθηκε το Δεκέμβριο στην τέταρτη χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο, που διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 2011.
Εδώ και περισσότερο από τρεις μήνες ο κ. Τσάβες δεν έχει κάνει καμία δημόσια ή τηλεοπτική εμφάνιση, πυροδοτώντας σενάρια σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του.
Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι λέει ψέματα για τη υγεία του προέδρου της χώρας και ότι σύντομα θα αναγκαστεί να πει στον λαό όλη την αλήθεια.
Ο κ. Τσάβες κέρδισε τον Οκτώβριο του 2012 τις προεδρικές εκλογές, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό, λόγω προφανώς της ασθένειάς του, να ορκιστεί επίσημα στις 10 Ιανουαρίου.
Μετά από πολιτική διαμάχη το Ανώτατο Συμβούλιο της χώρας διέταξε την καθυστέρηση της ορκωμοσίας επικαλούμενο το Σύνταγμα.
Πληροφορίες: naftemporiki.gr

1 σχόλιο

  1. *________________________
    Σαν σήμερα ψόφησε ο Σταλιν.
    Στο Μνημόσυνο στον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/
    Βίλα Αμαλία (Σόρος), θα μιλήσει
    ο σύντροφος Σκουρλέτης. Χορωδία
    κουκουλοφόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση