GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρίτσας: Να δώσει εξηγήσεις ο Υπουργός

Με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό Ανθυπολοχαγού και τον τραυματισμό ακόμα δύο στο Διδυμότειχο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, ...

Με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό Ανθυπολοχαγού και τον τραυματισμό ακόμα δύο στο Διδυμότειχο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι "ανάμεσα σε αισθήματα θλίψης, οδύνης και θυμού, οφείλουμε να αναζητήσουμε πειστικές απαντήσεις".
Με αφορμή την τραγική απώλεια ενός Ανθυπολοχαγού και τον τραυματισμό ενός Ταγματάρχη (Υλικού Πολέμου-Πυροτεχνουργού) κι ενός ΕΜΘ Επιλοχία (Υλικού Πολέμου-Πυροτεχνουργού) κατά την πραγματοποίηση εργασιών καταστροφής πυρομαχικών σήμερα στο Διδυμότειχο ο Θοδωρής Δρίτσας, υπεύθυνος Τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: 
"Ανάμεσα σε αισθήματα θλίψης, οδύνης και θυμού, οφείλουμε όλοι και πρώτα απ΄όλα η Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να αναζητήσουμε ειλικρινείς και πειστικές απαντήσεις για τις αιτίες αυτού του τραγικού συμβάντος και όχι «περιστατικού» όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ. Τα ερωτήματα δεν είναι απλώς εύλογα, είναι αμείλικτα".
Ο κ. Δρίτσας, εξέφρασε την ελπίδα ότι "κανείς δεν θα θελήσει να προσεγγίσει το θάνατο του Ανθυπολοχαγού (Υλικού Πολέμου-Πυροτεχνουργού) και τον τραυματισμό του Ταγματάρχη (Υλικού Πολέμου-Πυροτεχνουργού) και του ΕΜΘ Επιλοχία (Υλικού Πολέμου-Πυροτεχνουργού) ως – έστω και ακραία – «παράπλευρη απώλεια», ενώ σημείωσε ότι "γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των συγγενών και των οικείων, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη ζωή που χάθηκε. Οι ειλικρινείς, όμως, εγγυήσεις ότι τέτοια γεγονότα δεν πρόκειται να ξανασυμβούν θα είναι η ελαχιστότατη οφειλόμενη τιμή". 
Κλείνοντας την τοποθέτηση του, ο κ. Δρίτσας τονίζει ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας επιτέλους να εμφανιστεί στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και να δώσει εξηγήσεις τόσο για τις μόνιμες αιτίες για το το σημερινό συμβάν, όσο και για πολλά άλλα. Αύριο καταθέτουμε Ερώτηση. Ο κ. Υπουργός ελπίζουμε να δώσει επαρκείς απαντήσεις".

1 σχόλιο

  1. ΣΤΑΛΙΝ.Δεν συμμορφώνεται προς τα υποδείξεις;

    ΧΙΤΛΕΡ. Συκοφαντείστε τον...



    σκουπίδι Βαξεβάνης.
    Ο.Κ...
    το $$$$$$υριζα, όμως πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση