GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΙΕΡΟ» ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΗΕΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στη Βουλή από τον Βουλευτή Μεϊκόπουλο

7 ολόκληρα χρόνια μετά την δημοσιογραφική του αποκάλυψη και ναι... παίρνει το δρόμο προς το ελληνικό Κοινοβούλιο Μπορεί να πέρασαν 7 ολό...

7 ολόκληρα χρόνια μετά την δημοσιογραφική του αποκάλυψη και ναι... παίρνει το δρόμο προς το ελληνικό Κοινοβούλιο
Μπορεί να πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια, μπορεί να δόθηκε "μάχη" στα παραπολιτικά και εκκλησιαστικά - επιχειρηματικά χαρακώματα, μεταξύ πολιτικών, διοικητικών υπαλλήλων, παπάδων και offshore εταιριών, ωστόσο ναι... 7 ολόκληρα χρονιά μετά την δημοσιογραφική του αποκάλυψη και πιο συγκεκριμένα από την εφημερίδα υπό τον τίτλο "Marconi Press" που εξέδιδε ο 22χρονος τότε σημερινός Διευθυντής του e-Volos.gr Αντώνης Κουμιώτης, το «ιερό» σκάνδαλο στις Νηές Μαγνησίας παίρνει επιτέλους το δρόμο προς το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Υπεύθυνος μάλιστα γι' αυτό, όσο κι αν μέχρι πρότινος φάνταζε απίθανο να συμβεί και όμως... ένας Βουλευτής Μανγησίας.
Ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, σε αντίθεση με κάθε άλλον του γνώριμου σοσιαλιστικού και καλά... παρελθόντος στη Μαγνησία, κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς περιοχής στις Νηές Σούρμπης, η οποία παραχωρήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος στην Golfing Developments S.A.

3 σχόλια

  1. Golfing Developments S.A.= Καμπουρίδης = Μπακογιαννεικο = Ντοροφαυλοκρατια .

    Με ένα πόρισμα-κόλαφο η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου του Ν. Μαγνησίας αμφισβητεί τη νομιμότητα των αγοραπωλησιών στην περιοχή Νηές της Μαγνησίας. Με την υπόθεση των αμφισβητούμενων εκτάσεων της Μονής Ξενιάς που πουλήθηκαν με πολλαπλά συμβόλαια στην εταιρεία του αδελφού τής νύφης της κας Μπακογιάννη, Μίλτου Καμπουρίδη, ασχολήθηκε ο ΙΟΣ σε συνεχή δημοσιεύματα (12/7/2009, 19/7/2007, 19/7/2009 και 3/10/2009).

    Με αγωνιώδεις προσπάθειες μέχρι και τις παραμονές των εκλογών προσπάθησαν τότε οι υπηρεσίες του Δημοσίου να νομιμοποιήσουν την πώληση ακόμα και δασικών εκτάσεων και να δώσουν το πράσινο φως για την γιγαντιαία και χωρίς περιβαλλοντική μελέτη επένδυση που ετοιμαζόταν οι συγγενεις του Μπακογιάννη , με φόντο τους Μεσογειακούς Αγώνες.

    ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ AΡΜΕΓΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΕΙΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Toυ Π. Μπακογιάννη
    Είναι φαύλοι οι Έλληνες;

    Ένα προφητικό αλλά και επίκαιρο σήμερα άρθρο του Παύλου Μπακογιάννη που γράφτηκε πριν 35 χρόνια...

    ( Εκείνοι που καταστρατηγούν πρώτοι τους νόμους και δεν σέβονται τους κανονισμούς είναι η...λεγόμενη άρχουσα τάξη, η ηγεσία...

    Είναι καθολική η γνώμη, ότι σε αυτόν τον τόπο μετράει μόνο, όποιος έχει “σχέσεις”, “γνωριμίες”, “μέσα” και φυσικά “χρήμα”. Κι επειδή όποιος έχει αυτό το τελευταίο, αγοράζει και όλα τα άλλα, η απόκτηση χρήματος έχει μεταβληθεί πλέον σε ιδιεολογία.

    Λατρεία του χρήματος και αδίστακτη χρησιμοποίηση κάθε μέσου για την απόκτησή του, και φυσικά ανάλογη χρήση όταν αποκτηθεί.)

    Ιδιαίτερα έντονα παρουσιάζονται οι διαπιστώσεις αυτές στη σημερινή πολιτική και κοινωνική ζωή της Ελλάδας.
    Γιατί, να σέβεται τους νόμους ο πολίτης, όταν βλέπει καθημερινά να ψηφίζονται στη Βουλή φωτογραφικές διατάξεις ή νόμοι, που αποβλέπουν στην υποστήριξη συμφερόντων ορισμένων, ή την απονομή προνομίων σε μειοψηφίες ισχυρών, όπως συνέβη με τα παιδιά του κατεστημένου...
    Πώς να μην μπαίνει ο πολίτης σε πειρασμό για να εξαπατήσει, να “κλέψει” το κράτος, όταν βλέπει με πόσο λίγη ορθολογιστική σκέψη ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα, όταν αγανακτεί από την προκλητική αδιαφορία που δείχνουν οι αρμόδιοι και οι υπεύθυνοι στην αποκάλυψη χαριστικών πράξεων και σκανδαλωδών υποθέσεων ...

    Είναι, λοιπόν, φαύλοι οι Έλληνες;;;
    Οι πολίτες, όχι- η ηγεσία τους είναι κατά ένα μεγάλο μέρος φαύλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού μάθαμε τα γενόσημα, καιρός είναι να μάθουμε και για τα παρένθετα πρόσωπα.

    Εκεί είναι όλο το ζουμί.

    Γιατί άντε και να βρούμε αυτούς που με “άγνοια κινδύνου” εμφανίζονται αυτοπρόσωπα στις συναλλαγές.

    Τους πονηρούς με τα “παρένθετα” πρόσωπα (και τις μαϊμού εταιρείες) πως θα τους βρούμε? (ή οι ενοχές μας εξακολουθούν να δίνουν άφεση αμαρτιών στα λαμόγια?)

    Το “όραμα” του Ισι-δώρα Κούβελου κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, καθώς και μια σειρά συγγενών “επενδυτών” οι οποίοι υπό την πρόκληση της τέλεσης των Αγώνων περίμεναν στις Νήες την κότα με το χρυσό αβγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση