GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωαννίδης:Ψήφισα "όχι" εκ παραδρομής

Σε δήλωση αναφορικά με την ψήφο του κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη προέβη μετά τον Μανώλη Κεφαλλογιάννη και τον Γιάννη Καράμπε...

Σε δήλωση αναφορικά με την ψήφο του κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη προέβη μετά τον Μανώλη Κεφαλλογιάννη και τον Γιάννη Καράμπελα, ο Γιάννης Ιωαννίδης.
«Εκ παραδρομής στην ονομαστική ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη ψήφισα όχι, ενώ έχοντας ιδία γνώμη του επεισοδίου, σαφέστατα η πρόθεσή μου ήταν να ψηφίσω ναι» δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.

3 σχόλια

  1. Hydrosol: σε πιλοτική λειτουργία ο ηλιακός αντιδραστήρας παραγωγής υδρογόνου από νερό!

    ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΜΟΝΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ..ΝΤΟΠΕΣ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ !!!! 

    Σε πιλοτική λειτουργία τέθηκε ο ηλιακός αντιδραστήρας παραγωγής υδρογόνου από τη διάσπαση του νερού, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Hydrosol.
    Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ημερίδας "Ηλιακά Καύσιμα" στην Αλμέρια της Ισπανίας στις 31 Μαρτίου 2008.

    http://makelio.blogspot.com/2008/04/hydrosol.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκ παραδρομης;!


    αντε σπιτι σου ρε καραγκιοζη!

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ , ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟ..
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση