GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Μήτσος και ο σκύλος!

Ο Μήτσος ζούσε στην Αγγλία πάνω από το εστιατόριο του μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο τον Σταύρο για συντροφιά. Μία μέρα ο Σταύρος πέθαν...

Ο Μήτσος ζούσε στην Αγγλία πάνω από το εστιατόριο του μαζί με τον αγαπημένο του σκύλο τον Σταύρο για συντροφιά. Μία μέρα ο Σταύρος πέθανε και ο Μήτσος πήγε στον τοπικό παπά και του είπε: «Πάτερ, ο σκύλος μου ο Σταύρος πέθανε. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα τρισάγιο για το καημένο το ζωντανό; τον είχα σα γιό μου»
Ο πάτερ Νίκος έγνεψε αρνητικά: «φοβάμαι πως όχι. Δεν τελούμε λειτουργίες για ζώα στην εκκλησία. Αλλά υπάρχει μία Αγγλικανική εκκλησία στο επόμενο...
Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ. 

4 σχόλια

  1. Μετά τους 5 φόρους στα ακίνητα το 2013, η Τρόικα θέλει και άλλο αίμα, μέχρι να χάσουν οι περισσότεροι τα σπίτια τους ή να τους φάει όλες τις αποταμιεύσεις σε συνεργασία με τη τρικομματική κυβέρνηση της Τρόικας και του Υπουργείου Οικονομικών.
    Δεν σταματούν. Άλλο ένα χρόνο το χαράτσι και άλλα 2-3 χρόνια οι έκτακτες εισφορές, μέχρι να ξυπνήσουν οι ηλίθιοι ραγιάδες σκλάβοι αποβλακωμένοι Έλληνες. Μας αξίζει να είμαστε σκλάβοι των πολιτικών τζακιών και των νεοφεουδαρχών της ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ. Πάρτε κι άλλα ! Τα κομματόσκυλα το απολαμβάνουν! Μας "πηδάνε" και εμείς τίποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν έθει ο $ΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θα επιβάλει σε όλους τη βρώση όχι μόνο αλογίσιου κρέατος, αλλά και χελώνας, φιδιού, βατράχου, σκουληκιών κ.ά. προκειμένου να μην υπάρχει διάκριση μεταξύ των ...ζώων, που είναι χαρακτηριστικό της αστικής καθεστηκυϊας τάξης.

    4.04 ΖΩΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:39 Μέχρι προχτές κάνατε ουρές στα πολιτικά γραφεία γλύφοντας κάθε μαλακισμένο για να σας διορίσουν σε καμιά θεσούλα και να σας βολέψουν με κανένα βύσμα στο Στρατό (όσοι από σας δεν την κοπανήσατε), τώρα γιατί παραπονιέστε ρε βολεμένα λαμόγια; Το γεγονός ότι ο χοντροκουράδας Βενιζέλος υπεξαίρεσε την λίστα και την έκρυβε δεν σας απασχολεί καθόλου; Αν πάλι σας ενοχλεί το γεγονός ότι πήγαν τσάμπα τα λαρυγκοτσίμπουκα, παλιοχαμούρες στα πρασινομπλέ τσογλάνια και ξαφνικά σας έπιασε το πατριωτικό, καιρός να αρχίσετε να συνηθίζετε στην ιδέα ότι ο Τσίπρας θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα δεσαμε! να κοιμομοαστε με τα παπουτσια? λεφτα υπαρχουν η θα αρχισουν παλι το...καμενη γη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση