GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό κατάληψη το ΤΕΙ Πάτρας

Την συνέχιση της κατάληψης αποφάσισαν οι φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πάτρας, που συμμετείχαν στη γενική συνέλευσ...

Την συνέχιση της κατάληψης αποφάσισαν οι φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πάτρας, που συμμετείχαν στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η συνέχιση της κατάληψης της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας μέχρι την επόμενη Τρίτη 19 Μαρτίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση.
Επιπλέον οι φοιτητές αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο Πανπατραϊκό συλλαλητήριο αύριο το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου καθώς και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο την Πέμπτη στην Αθήνα.
Ταυτόχρονα την Παρασκευή 15 Μαρτίου αποφασίστηκε η συμμετοχή οι φοιτητών στην κατάληψη του Δημαρχείου της Πάτρας σε συνεργασία με εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων.
Πηγή: newsplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση