GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χ.Α: "Ο Σαμαράς βλάπτει σοβαρά την πατρίδα"

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ακροδεξιά. Η Χρυσή Αυγή είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η μονή πολιτική δύναμη που ενισχύεται ραγδαία και σύντ...

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ακροδεξιά. Η Χρυσή Αυγή είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η μονή πολιτική δύναμη που ενισχύεται ραγδαία και σύντομα θα είναι κυρίαρχη» αναφέρει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωση-απάντησή της, στις «γελοίες» όπως αναφέρει, δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά (σ.σ. "Η ακροαριστερά λέει όχι στην πατρίδα και ναι στη δημοκρατία. Η ακροδεξιά ναι στην πατρίδα αλλά όχι στη δημοκρατία. Και τα 2 βλάπτουν τη χώρα").
«Ο Σαμαράς και η συγκυβέρνησή του βλάπτουν σοβαρά και την Πατρίδα και την Δημοκρατία. Μετέτρεψαν τη χώρα σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και ισοπέδωσαν τη λαϊκή ετυμηγορία εφαρμόζοντας τα προδοτικά μνημόνια. Ο Ερντογάν τους επιβάλλει την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα και η Μέρκελ την αφαίμαξη του ελληνικού λαού για να αρπάζει τους παράνομους τόκους της» τονίζει η Χρυσή Αυγή.

1 σχόλιο

  1. Στελέχη μπορεί να επιστρέφουν, οι γνωστοί καρεκλοκένταυροι, στη νδ και στο πασοκ, οι κωλοτούμπες που το έπαιζαν αντιμνημονιακοί. Αλλά χάνουν το λαό και τα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , κάθε μέρα, θα συρρικνώνονται. Σήμερα, πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν στη Θεσσαλονίκη για μεταλλεία και εκπαιδευτική απορρύθμιση και διάλυση, ενώ στην Αθήνα πολλές χιλιάδες των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού, κυρίως απόστρατοι.
    Αν τα συνδυάσεις αυτά με τις απειλές για φυλακίσεις και κατασχέσεις, μπορείς να καταλάβεις ότι οι απλοί ψηφοφόροι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ εγκαταλείπουν τα κόμματα της διάλυσης και της ύφεσης.
    Αν τη Κυριακή το απόγευμα, στις 6, κατεβούν, ξανά, μερικές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο, χωρίς επεισόδια, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για την τρικολόρ κυβέρνηση της φορομπηχτικής πολιτικής και των χαρατσιών. Είναι η τελευταία φάση για να αρπάξουν τα ακίνητα και τις καταθέσεις των Ελλήνων, αφού τους μείωσαν κατά 40-50% μισθούς και συντάξεις και επιδόματα. Ξυπνάτε, μην αφήσετε τα κομματόσκυλα και τα διαπλεκόμενα να φάνε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση