GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο με τον δήμαρχο Ιθάκης να χαστουκίζει δημοτικό σύμβουλο...

Ένταση δημιουργήθηκε την Παρασκευή κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης και κατά τη διάρκεια της συζήτησης του 3ου θέματος π...

Ένταση δημιουργήθηκε την Παρασκευή κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης και κατά τη διάρκεια της συζήτησης του 3ου θέματος που αφορούσε στην ''Ορθή επανάληψη της αρ. 237/2013 απόφασης του Συμβουλίου. Παραχώρηση αίθουσας του Δήμου για τις ανάγκες του Ειρηνοδικείου Ιθάκης'', με Εισηγητή τον Δήμαρχο Ιθάκης.
Κατά την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης Αλέξανδρου Ταφλαμπά ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός σηκώθηκε και χαστούκισε το Δημοτικό Σύμβουλο, επειδή φαίνεται δεν του άρεσαν τα λεγόμενα του.
Τότε μπήκε ανάμεσα τους ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Λιβιτσάνης και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Η πρόεδρος του ΔΣ Νίκη Παναγιωτοπούλου φώναξε ότι διακόπτει το ΔΣ, όμως αυτό διεκόπη μετά από την αποχώρηση των Συμβούλων της Αντιπολίτευσης και μερικών από την συμπολίτευση. Ο κ. Ταφλαμπάς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο γεγονός.
Πηγή: kefaloniapress.gr


O Δημαρχος Ιθάκης χαστουκίζει Δημοτικό Συμβουλο από depy6

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση