GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρ. Αυγή: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Κύπρο

Συγκέντρωση έξω από τη Γερμανική πρεσβεία έχει προγραμματίσει για σήμερα στις 18:30, η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο. «...

Συγκέντρωση έξω από τη Γερμανική πρεσβεία έχει προγραμματίσει για σήμερα στις 18:30, η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο.
«Η Γερμανία της Μέρκελ οργάνωσε και στήριξε:
Την τοκογλυφική επίθεση και τους στυγνούς εκβιασμούς κατά της Κύπρου και της Ελλάδας.
Τη διάλυση του κυπριακού τραπεζικού τομέα και τη μεταφορά των κεφαλαίων του σε τράπεζες δικών της συμφερόντων
Τα αιματηρά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού που οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας
Την οικονομική καταστροφή της χώρας μας, το χάος, τα εκατομμύρια ανέργων και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση-κάλεσμα η Χρυσή Αυγή.

2 σχόλια

  1. ΜΙΛΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΑΝΕ Ε ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παραθέτω άρθρο διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας για τον εμπνευστή του λεγόμενου "ναζιστικού" χαιρετισμού. Του χαιρετισμού που κάποιοι επίμονα προσπαθούν μέχρι τις μέρες μας να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ήταν "Αρχαιοελληνικός", "Ολυμπιακός", "Δωρικός", "Ρωμαϊκός" και ό,τι άλλο κατεβάσει ο νους τους χάριν της πολιτικής ορθότητας που πειθήνια υπηρετούν.

    Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε αυτή την χειρονομία ως ένδειξη μιας στρατιωτικού τύπου υπακοής προς το κράτος και τα σύμβολα του, ήταν ο Αμερικανός Francis Bellamy. Ένας άνθρωπος βαθύτατα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, σοσιαλιστής και κοινωνικός αναμορφωτής.

    Ο Bellamy έθεσε τον χαιρετισμό αυτό δημόσια για πρώτη φορά το "σωτήριον έτος 1893" ως μέρος της εκδήλωσης από τα σχολεία των ΗΠΑ ώστε να εορταστεί με πρέπουσα βαρύτητα όπως ο ίδιος επιθυμούσε "Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ", η μέρα ορόσημο για το τάγμα "Ιππότες του Κολόμβου" που έχουν στόχο την επέκταση και διατήρηση του παπισμού στα πέρατα των κρατών του πλανήτη μέσω εκπαιδευτικών και λοιπών τους ιδρυμάτων (πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_of_Columbus).

    Αντί της ιστορικής πραγματικότητας, οι περισσότεροι ενδεχομένως από εμάς έχουμε έρθει πρώτα σε επαφή με παραφιλολογίες αλλά και οργανωμένη παραπληροφόρηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Η χαρακτηριστικότερη και πιο ύπουλη κατά τη γνώμη μου από αυτές είναι αυτή που κάνει λόγο περί χαιρετισμού "κατασκευασμένου" από δήθεν φανατικούς αθεϊστές ή "αρχαιόθρησκους" πολυθεϊστές που ήθελαν να καταστρέψουν κάθε "Χριστιανική αξία" στην Ευρώπη και να φέρουν μια νέα θρησκεία με θεό της την κεντρική εξουσία ενός απόλυτα ελεγχόμενου κράτους.

    Βλέπουμε δυστυχώς για μια ακόμη φορά πως για τους κάθε λογής προπαγανδιστές του μονοθεϊσμού, φταίνε χίλιοι δυο αποκαλούμενοι ακραίοι κι ως επί το πλείστον εξωκοινοβουλευτικοί πολιτικοί καθώς και παραπολιτικοί παράγοντες εκτός από την διάσημη χιλιόχρονη συλλογικότητα που φαίνεται να είναι διαχρονικά υπεράνω κάθε υποψίας: τον Χριστιανισμό, έστω και από την ρωμαιοκαθολική του μόνον πτέρυγα στο εν λόγω θέμα.

    Ένα προσωπικό ρητορικό ερώτημα προς εσάς που διαβάζετε αυτό το κείμενο: Σας έχει προβληματίσει γιατί η κυρία Άνγκελα Μέρκελ και ο κύκλος ομοϊδεατών της έχουν δεχθεί διεθνώς σκληρή κριτική για τις θέσεις τους αλλά δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για το "Χριστιανοδημοκρατικό" του τίτλου και της ιδεολογίας του κόμματος του οποίου αυτή ηγείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση