GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπαν Σαμαράς-Νετανιάχου

Κοινή συνεδρίαση των υπουργικών συμβουλίων προετοιμάζουν οι διπλωμάτες Ελλάδας και Ισραήλ, η οποία θα γίνει το προσεχές χρονικό διάστημα ...

Κοινή συνεδρίαση των υπουργικών συμβουλίων προετοιμάζουν οι διπλωμάτες Ελλάδας και Ισραήλ, η οποία θα γίνει το προσεχές χρονικό διάστημα μετά και την τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά και Νετανιάχου υπό τη σκιά της κρίσης στην Κύπρο.
Σύμφωνα με το ΜΕGA, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε προς τον Ισραηλινό ομόλογό του, ότι η Ελλάδα είναι πρόθυμη να ανακηρυξεί ΑΟΖ αλλά και πως επιθυμεί μεγαλύτερη συνεργασία με το Ισραήλ.
Από την πλευρά της η εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ, Βικτώρια Νούλαν, δήλωσε χαρακτηριστικά πως η αμερικανική κυβέρνηση επιτηρεί την οικονομική κρίση, ενώ μετά από ερώτηση του ανταποκριτή του MEGA, Μιχάλη Ιγνατίου αναφορικά με το θέμα των ερευνών για υδρογονάνθρακες είπε: "Ως θέμα αρχής οι ΗΠΑ, υποστηρίζουν το δικαίωμα της Κύπρου να ερευνήσει για ενέργεια ανοιχτά των ακτών της και συνεχίζει να υποστηρίζει αυτό το δικαίωμα. Την ίδια στιγμή υποστηρίζουμε την διαπραγματευτική διαδικασία υπό τις καλές υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών για την επανένωση της νήσου σε μια διζωνική, δικοινοτική Ομοσπονδία".
Η ίδια αναφέρθηκε και στο θέμα των αποθεμάτων φυσικού αερίου λέγοντας πως "η Ουάσιγκτον πιστεύει ότι αυτά πρέπει να μοιραστούν ακριβοδίκαια στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης". Μάλιστα όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του MEGA αυτό είναι και κάτι που επιθυμεί και η κυπριακή ηγεσία.

3 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΝΑΡΕΤΗ" ΚΑΙ "ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ" ΓΕΡΜΑΝΙΑ ;
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ", ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ" ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ROT = ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ SCHILD = ΑΣΠΙΔΑ .
    ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΑΓΟΡΕΣ" ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΕΝΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ;
    ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ.
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΥΝΕΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΓΛΟ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΩΣ,ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ CITY ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκρως εμπιστευτική επιστολή προς τα όργανα της Ευρωπαϊκής ένωσης

    { Σας παρακαλώ αγαπητοί μου κύριοι , εδώ στην Ελλάδα έχουμε 300 μαλάκες μαζί με άλλους 1.600 συγγενείς τους και τους πληρώνουμε στην Βουλή σας παρακαλώ μπορείτε να τους απολύσετε ώστε να μας λέτε εσείς τι θα κάνουμε που θέλετε το καλό μας και εμείς το δικό σας , εγώ σας αγαπάω ,αλλά πρέπει να κάνουμε και οικονομία ώστε να πάει μπροστά η Ευρωπαϊκή ένωση μας , έχουμε ένα ταμείο εδώ και λέγετε Ο.Α.Ε.Δ εε εκεί δίνουν νομίζω και το επίδομα του άνεργου γύρω στα 300 ευρω , που βέβαια πρέπει να κατέβει κι άλλο ώστε το όραμα της ενωμένης Ευρώπης της δημοκρατίας ,της εργασίας ,τον ανθρώπινων δικαιωμάτων, της δικαιοσύνης , του ευγενή ανταγωνισμού, της ζιμενς , του ευρω , της εμπιστοσύνης κ.τ.λ ΑΠΟΛΥΣΤΕΤΟΥΣ, αφήστε που κάνουν οι ποιο πολλοί φοροδιαφυγή , αφήστε που έχουν όλη την αστυνομία να τους φυλάγουν , αντί βοηθούν οι κύριοι αστυνομικοί τους κυρίους δικαστικούς να κατάσχουν τα σπίτια από τους κλεφτές έλληνες, που πήγαν ΟΛΟΙ και εξαπάτησαν τους έντιμους κύριους τραπεζίτες και πήρανε δάνεια, δεν πληρώνουν το χαράτσι , θέλουν οχτάωρο, θέλουν δώρα, συντάξεις, και δεν πεθαίνουν και εύκολα, να πως έριξαν έξω το τραπεζικό σύστημα της Ευρωπαϊκής ένωσης μας..

    Έχω 18.000.000 εκατομμύρια ευρω θα ήθελα παρακαλώ να που πείτε την γνώμη σας να τα μεταφέρω την τρίτη μόλις ανοίξουν οι τράπεζες στην Ελλάδα στο Λίχτενσταϊν ; στο Λουξεμβούργο; Η να τα φέρω στην Γερμανία; ..ξέρετε τα είχα στην Κύπρο αλλά μου είπαν από εσωτερική πληροφόρηση , είμαι πρέσβης, ότι να τα πάρω από την Κύπρο γιατί θα έλεγαν ΟΧΙ και μετά ΝΑΙ ώστε να είναι καλυμμένοι οι εκεί πολιτικοί τους ,τα ξέρετε να μην σας κουράζω …

    Ευχαριστώ εκ τον προτέρων πρέσβης επί τιμή Ιάκωβος Γιοχανοκλεφτουνάκης της Αγγέλας και του Γιόχαν .. ευχαριστώ …αα μου έκαναν πρόταση και οι Ρώσοι ότι κάνουν έναν παράδεισο δικό τους στα νησιά Τσακλάν - Τσακλην κάπως έτσι αλλά αυτοί είναι απατεώνες ..}

    24 ΜΑΡ 2013 - 12:16:00 Π.Μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Πάρετε ότι έχετε και δεν έχετε από Ελληνικές Τράπεζες γιατί θα κλαίτε σε 15-20 ημέρες .. τα κλειδιά πάνε στην Ντοϊτσε Μπανκ και αν δεν πιάνουμε τους στόχους { δεδομένο ότι ΔΕΝ θα τους πιάσουμε ΠΟΤΈ} θα κουρεύουν, θα βάζουν πλαφόν, θα κατάσχουν έστω τα λίγα ευρουλάκια σας...ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΌΣΟΙ ΈΧΕΤΕ ΈΣΤΩ 1.000 ευρώ στης Ελληνικές τράπεζες και πάρετετα...

    Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είστε ΜΑΛΑΚΕΣ θα τους είχαμε ανατρέψει αν είσαστε σταθεροί στης απόψεις σας .. ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΊΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΊ ΈΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΉ {ΑΛΛΆ ΑΚΟΎΓΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΆ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ}... Μονο με τον ΛΑΟ να σας στηρίζει, να κάνει υπομονή μπορείτε θα μπορούσαν να ανατραπούν ΌΛΑ.. ΒΆΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΏΡΑ ΤΟ ΕΥΡΏ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ ΣΑΣ... {ΑΝ ΘΑ ΛΈΓΑΤΕ, ΝΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΘΑ ΤΟ ΧΈΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΏ ΚΆΤΙ ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝ} Όταν ένα οχυρό πάει να διαπραγματευτή ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΈΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ οι πολιορκητές το έχουν πάρει ...

    ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ...{ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΟΜΩΣ ΠΆΝΤΑ ΟΙ ΛΊΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΚΑΝ ..ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΈΠΑΙΖΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την Κύπρο
    Από Asterix – 23 Μαρτίου 2013..

    Είναι αργά τη νύχτα, έχω τελειώσει τις δουλειές μου και διαβάζω για την Κύπρο. Πραγματικά, είναι αδύνατον να βγάλω κάποιο συμπέρασμα από όλα αυτά που διαβάζω. Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα. Πρόκειται για την απόλυτη σύγχυση. Για εμένα τουλάχιστον.

    Είναι προφανές πως η προπαγάνδα κάνει πάρτι αυτές τις ημέρες.

    Αναλύσεις επί αναλύσεων, επιστολές, κόντρα επιστολές, φωνές, ουρλιαχτά, προδότες, πατριώτες, έχει χαθεί η μπάλα.

    Ρώσοι, Γερμανοί, η Τρόικα, τραπεζίτες, ολιγάρχες, καλές και κακές τράπεζες, καταθέσεις, κοιτάσματα, υδρογονάνθρακες και μέσα σε όλα αυτά η Κύπρος.

    Να πω «η Κύπρος μας»; Μήπως είναι λαϊκισμός; Μήπως είναι εθνικισμός; Μήπως δεν πρέπει; Μήπως θα με μαλώσουν τα παλικάρια που είναι στο payroll των Βγενόπουλων και προσποιούνται τους δημοσιογράφους και τους πνευματικούς ανθρώπους που δίνουν συμβουλές στην πλέμπα;

    Ρε άι στο διάολο ζώα!

    Η Κύπρος μας λοιπόν.

    Ένα πράγμα που σκέφτομαι είναι πως, αν οι Ελλαδίτες δεν είχαν γονατίσει, τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά σήμερα για την Κύπρο.

    Βέβαια, έχουμε τεράστια ευθύνη για τη σημερινή μας κατάντια. Μας δόθηκαν πολλές ευκαιρίες τα τελευταία τρία χρόνια. Αποδειχτήκαμε λίγοι. Και παρτάκηδες.

    Δεν με παρηγορεί το γεγονός πως και οι Κύπριοι δεν ευτύχησαν ιδιαίτερα με τους πολιτικούς τους ηγέτες. Μακάρι να είχαν επιλέξει πιο άξιους. Θα τους ήταν πολύ χρήσιμοι σήμερα.

    Έχω την εντύπωση πως αμφότεροι ψηφίζουμε όλους τους ξεπουλημένους. Και κοιμόμασταν όρθιοι.

    Δεν πρόκειται για τις τράπεζες. Το κόλπο είναι για να πατήσουν γερά στην Κύπρο με τις εταιρείες τους . Γερμανοί, Ρώσοι, Αμερικανοί; Όλοι μαζί; Ξέρουμε πως αυτό είναι το σχέδιο. Μαζί με την παράδοση των κατεχόμενων στην Τουρκία.

    Δεν έχω καμιά συμβουλή να δώσω στους Κύπριους, αν και το φτωχό μυαλό μου λέει πως πρέπει η Κύπρος –όπως και η Ελλάδα- να βγει από το ευρώ.

    Αυτές τις ημέρες, θα ήθελα να ήμουν πιο δυνατός. Θα ήθελα να είμαι ο Σούπερμαν. Ή ο Ωνάσης. Για να μπορέσω να τους βοηθήσω.

    Τόσοι Έλληνες «εθνικοί ευεργέτες» και «πατριώτες», κανείς δεν έκανε μια κίνηση για την Κύπρο. Σκυλιά που περιμένουν το κομμάτι τους. Και πολλοί απ’ αυτούς έχουν ευθύνη για την χρεοκοπία της Κύπρου. Και της Ελλάδας.

    Χωρίς γεωπολιτικές αναλύσεις, χωρίς «λογικές» σκέψεις και επιχειρήματα, αλλά μόνο με το συναίσθημα και με το στομάχι, εγώ είμαι με τους Κύπριους.

    Όχι με τον Αναστασιάδη, ούτε με τον Χριστόφια. Με τους Κύπριους.

    Είμαι με τους Κύπριους ολόκληρος. Από την κορυφή ως τα νύχια.

    Έτσι, για την αλητεία.

    Και για την πατρίδα.

    Που την ξεσκίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση