GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλογιάννης:"Λεφτά υπάρχουν" για τον Τσίπρα

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, σχετικά με το φορολογικό «πρόγρ...

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, σχετικά με το φορολογικό «πρόγραμμα» του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι σαφές πως για τον κ. Τσίπρα “λεφτά υπάρχουν”. Δε μας λέει, όμως, πόσα υπάρχουν και από πού θα τα βρει. Παρουσιάζοντας το φορολογικό “πρόγραμμα” του ΣΥΡΙΖΑ, ακολούθησε τη συνήθη τακτική του: αοριστίες, αντιφάσεις και προσλήψεις.
Ο πραγματικός του στόχος είναι να ανακόψει την επιστροφή των καταθέσεων, να εκδιώξει κάθε επενδυτή από την Ελλάδα και να “σκοτώσει” οικονομικά, με τους υπέρογκους φόρους, τη μεσαία τάξη. Γι’ αυτό και προτείνει, για παράδειγμα, φορολόγηση περιουσίας πάνω από 300.000 ευρώ, που –αν είναι δυνατόν- περιλαμβάνει και τις καταθέσεις και αύξηση έως και 42% του συντελεστή στις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα.
Είναι προφανές ότι στην πρότασή του, ο ΣΥΡΙΖΑ δε λέει τίποτα ούτε για το πόσο θα μειώσει το Φ.Π.Α. ούτε από πού θα βρει τα λεφτά.
Αυτά είναι οικονομικά για κόμικς. Και δεν κοστίζουν τίποτα, ειδικά για τους “φωστήρες” του ΣΥΡΙΖΑ».

1 σχόλιο

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε πίσω την φορολόγηση της εκκλησίας που έλεγε προεκλογικά!

    Νέα κωλοτούμπα από την Κουμουνδούρου εκτός αν έκανε καλή δουλειά ο ψηφοφόρος τους Ιερώνυμος...

    Νέα κωλοτούμπα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την φορά όσν αφορά τις σχέσεις του με την εκκλησία. Χθες σε ημερίδα για τη φορολογική πολιτική ο υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Γιάννης Μηλιός απέφυγε τεχνηέντως να αναφερθεί άμεσα σε οποιαδήποτε φορολογική επιβάρυνση για την Εκκλησία, παρά τα όσα έλγε προεκλογικά η Κουμουνδούρου!

    Χαρακτηριστικά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε: "Να καταργηθεί το ειδικό καθεστώς φορολογικής ασυλίας των οικονομικά ισχυρών παραγόντων, όπως των εφοπλιστών και της Εκκλησίας".

    Χθες λοιπόν στην ημερίδα του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με θέμα:"Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την φορολογική πολιτική" ..........ΔΕΝ !!!

    Στην ίδια εκδήλωση μίλησε και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δεν έβγαλε ...τσιμουδιά για το ίδιο θέμα!


    Κεφαλογιάννης: Για το πέος καβάλα τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ... (ντάξ' δεν το πε ακριβώς έτσι αλλά αυτό εννοούσε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση