GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελίες σε βάρος του Αναστασιάδη

Σε καταγγελίες σε βάρος του Νίκου Αναστασιάδη προέβη ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κούλιας, με δηλώσεις του έξω από τη βουλή. Ο κ. Κούλι...

Σε καταγγελίες σε βάρος του Νίκου Αναστασιάδη προέβη ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κούλιας, με δηλώσεις του έξω από τη βουλή.
Ο κ. Κούλιας, μιλώντας στο ΡΙΚ, ζήτησε από τον κ. Αναστασιάδη να βγει από το προεδρικό Μέγαρο και να μεταβεί στη Μόσχα για να διαπραγματευτεί.
«Μόνη η λύση είναι να πάει ο ίδιος στη Ρωσία. Όσο είναι κλειδωμένος στο προεδρικό δεν γίνεται τίποτα. Να μπει στο αεροπλάνο να πάει στη Ρωσία», είπε, προσθέτοντας:  «Τα προβληματα δεν  λύνονται συνεδριάζοντας από το πρωί μέχρι τη νύχτα στο Προεδρικό».
Ο Κύπριος βουλευτής κατηγόρησε τον κ. Αναστασιάδη ότι  αρνήθηκε να δει τους εκπροσώπους της Gazprom όταν ήρθαν στη Λευκωσία και τους παρέπεμψε στον Μιχάλη Σαρρή.
Ο υπουργός Οικονομικών, όπως είπε ο κ.Κούλιας, εμφανίστηκε με στελέχη της Τρόικας με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να φύγουν καθώς δεν δέχθηκαν να συζητήσουν με την τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση