GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας:Δεν υπάρχει εμπλοκή

Κρίναμε σκόπιμο, από τη στιγμή που τα τεχνικά κλιμάκια συνεχίζουν τη συζήτηση σε τεχνικές λεπτομέρειες, να δώσουμε μία μέρα ακόμα στις συ...

Κρίναμε σκόπιμο, από τη στιγμή που τα τεχνικά κλιμάκια συνεχίζουν τη συζήτηση σε τεχνικές λεπτομέρειες, να δώσουμε μία μέρα ακόμα στις συζητήσεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνννης Στουρνάρας, ο οποίος συμμετέχει σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής, τόνισε ο Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εκφράζοντας παράλληλα αισιοδοξία για την πορεία των συνομιλιών.
"Δεν υπάρχει εμπλοκή. Όπως είπα χθες το βράδυ, υπάρχουν αρκετά ζητήματα ακόμα ανοιχτά. Είναι πολλά τα ζητήματα αυτά και θεωρήσαμε σκόπιμο οι τεχνικές συζητήσεις να συνεχιστούν...", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθεις πάντως σε ποια ζητήμα κυβέρνηση και τρόικα βρίσκονται κοντά, ο κ. Στουρνάρας απέφυγα να απαντήσει:"Θα τα πούμε αύριο", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση