GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Λάρισα πενθεί‏...

Από την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ. Δημοτική Κίνηση Λάρισας Σήμερα η πόλη μας πενθεί το χαμό δυο νέων ανθρώπων που προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν τ...

Από την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ.
Δημοτική Κίνηση Λάρισας

Σήμερα η πόλη μας πενθεί το χαμό δυο νέων ανθρώπων που προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, κυνηγώντας τα όνειρά τους μέσα στις απάνθρωπες συνθήκες που τους επιβλήθηκαν, αθώα θύματα στον ακήρυχτο πόλεμο του κράτους απέναντι στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η χώρα, όμως, ολόκληρη, θρηνεί για τη νέα γενιά που ασφυκτιά, χαμένη από το χέρι όσων κατέστρεψαν τη χώρα και συνεχίζουν να την κυβερνούν. Όσο, όμως, υπάρχουν ακόμα νέοι άνθρωποι που μένουν στην πατρίδα και αγωνίζονται, θα υπάρχει ελπίδα και πείσμα για το μέλλον. Σ' αυτή τη μάχη για το αύριο οι νέοι μας δεν πρέπει να είναι μόνοι. Τώρα που οι μάσκες έπεσαν και ό,τι είχε μείνει από το κοινωνικό κράτος έχει καταρρεύσει, ήρθε η ώρα η κοινωνική αλληλεγγύη να αυτοοργανωθεί από την ίδια την κοινωνία.
Η Δημοτική Κίνηση Λάρισας Πράσινη Πόλη καλεί τους πολίτες της Λάρισας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους τοποθετήσεις, σε ανοιχτή συνέλευση διαμαρτυρίας για τις ζωές που χάθηκαν από την ολιγωρία των αρχών, που μετράνε τους αριθμούς και όχι τους ανθρώπους, και διατράνωσης της αλληλεγγύης μας στις οικογένειες των νεκρών, αλλά και όλων των νέων που σπουδάζουν, κάτω από αντίξοες συνθήκες, στην πόλη μας.
Εμείς,τα μέλη της Πράσινης Πόλης, ευελπιστούμε η συνέλευση αυτή να μετεξελιχθεί σε πραγματικό δίχτυ αλληλεγγύης, καταγράφοντας τις δυσκολίες των νέων που φιλοξενούνται στην πόλη μας για τις σπουδές τους και αυτοοργανώνοντας δομές υποστήριξής τους. Ας τιμήσουμε τους νεκρούς φοιτητές με μια υπόσχεση: ποτέ ξανά!
Ο συντονιστής
Δημοτικής Κίνησης
Πράσινη Πόλη
Δημήτρης Λιόλιος

3 σχόλια

  1. Όλοι οι φοιτητές και οι σπουδαστές να χρησιμοποιήσουν ψησταριές για θέρμανση ώστε μετά από τις εκατόμβες των δηλητηριασμένων νέων, η κυβέρνηση να εξαναγκαστεί σε παραίτηση.

    Ο Συριζα μαζί με την ΑΝΕΛα
    να πάρουν την εξουσία, να καταργήσουν τις ψησταριές-θερμάστρες και να μοιράσουν επιτέλους τις ειδικές κλανιόλες για θέρμανση.

    Ζήτω ο αντιμνημονιακος αγώνας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λίγος σεβασμός δε βλάπτει, ε;
    υπάρχει διαφορά.
    δυστυχώς μερικοί από άνθρωποι γίνονται υπάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι Χασίκλες Ναρκομανείς του Σύριζα και των Βορείων Προαστείων

    με ευκαιρία αυτό το τραγικό
    περιστικό

    Να ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ.

    οι πολυτέλειες με τα χαπάκια
    τις μυτιές και της ενδοφλέβιες ΤΕΛΟΣ


    άντε στα γνωστά σας τα ..Αλβανικά
    και καλό κατευώδιο...στου Χότζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση