GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πέρασε" από την επιτροπή το επενδυτικό νομοσχέδιο

Με ευρύτερους προβληματισμούς για επιμέρους διατάξεις, όπως αυτές για την συμμετοχή των τραπεζών στην εκποίηση δημόσιας περιουσίας, υπερψ...

Με ευρύτερους προβληματισμούς για επιμέρους διατάξεις, όπως αυτές για την συμμετοχή των τραπεζών στην εκποίηση δημόσιας περιουσίας, υπερψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία στην Επιτροπή Οικονομικών, τα άρθρα του νομοσχεδίου για τα επενδυτικά εργαλεία.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, δεσμεύτηκε για λογαριασμό της κυβέρνησης να εξετάσει επιμέρους παρατηρήσεις και να επιφέρει ενδεχομένως και νέες αλλαγές στο νομοσχέδιο, μέχρι τη συζήτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής την προσεχή εβδομάδα.
Παράλληλα, η κυβέρνηση υλοποίησε την απόφασή της να αποσυρθεί η επίμαχη ρύθμιση για τη δραστική μείωση των προστίμων και των προσαυξήσεων των εγκαλουμένων για φορολογικές παραβάσεις μέχρι το φορολογικό έτος 2008 - μια διάταξη που προκάλεσε δριμύτατα σχόλια κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου στην Επιτροπή.
Πηγή:ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση