GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ανακριτή αύριο ο Δημητρέλος

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, για χρέη της ΑΕΚ στο δημόσιο και αύριο θα οδ...

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος, για χρέη της ΑΕΚ στο δημόσιο και αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
Ο κ. Δημητρέλος, παρουσιάστηκε αυτοβούλως το πρωί και παραδόθηκε σε αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για χρέη της ομάδας προς το δημόσιο, συνολικού ύψους 170.865.122 ευρώ.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κλήθηκε το πρωί απο την Αστυνομία επειδή σε βάρος του είχε εκδοθεί παραγγελία απο τον οικονομικό εισαγγελέα για τα χρέη της εταιρείας και παρουσιάστηκε μόνος του στην Ασφάλεια, όπου συντάχθηκε η έκθεση σύλληψης.
Σε βάρος του κ. Δημητρέλου ασκήθηκε ποινική δίωξη απο τον εισαγγελέα και παραπέμφηκε σε τακτικό ανακριτή, στον οποίο απολογείται αύριο το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για το ίδιο αδίκημα αναμένεται να εκδοθούν παραγγελίες από τον εισαγγελέα και άλλους τέσσερις πρώην προέδρους της ΠΑΕ ΑΕΚ, από το 2004 και μετά. Δηλαδή για τους Ντέμη Νικολαΐδη, Γιώργο Κιντή, Νάσο Θανόπουλο και Σταύρο Αδαμίδη.
Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί συνελήφθη και ένα ακόμα άτομο για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 14.190.749,02 ευρώ. Πρόκειται για 41χρονο διευθύνοντα σύμβουλο χαρτοποιείας, ο οποίος επίσης οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση