GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανταρσία κατά Κουβέλη στην ΔΗΜΑΡ. Εναντίον του η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Εχασε τη μάχη για το "Αθηνά". Σφοδρή σύγκρουση με τον Πανούση. Σε μια κλωστή η κυβέρνηση...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr,  (που σίγουρα πολλοί θα σπεύσουν ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, (που σίγουρα πολλοί θα σπεύσουν να αντιγράψουν ως δικές τους), εντυπωσιακές εξελίξεις σημειώνονται στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ. Το απόγευμα της Τρίτης συνεδρίασε "κεκλεισμένων των θυρών" η Κοινοβουλευτική Ομάδα στην οποία έγινε χαμός. Εκδηλώθηκε κατ' αρχάς ανοικτή σύγκρουση ανάμεσα στον Φώτη Κουβέλη και τον Γιάννη Πανούση με αφορμή το σχέδιο "Αθηνά" για το οποίο γίνεται ονομαστική ψηφοφορία σήμερα στη Βουλή.
Ο κ. Πανούσης, με την υποστήριξη της Μαρίας Ρεπούση, τάχθηκε υπέρ της καταψήφισης του σχεδίου, σε αντίθεση με τον κ. Κουβέλη που ήθελε να ψηφιστεί. Άλλωστε ο υφυπουργός Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου ανήκει στην ΔΗΜΑΡ και έτσι βρίσκεται αδειασμένος. 
Τελικά με την άποψη Πανούση συμφώνησαν οι περισσότεροι βουλευτές (όπως οι Αναγνωστάκης, Γιαννακάκη, Φουντά, Μάρκου, Ψαριανός, Κυρίτσης, Ψύρρας) και έτσι η Κοινοβουλευτική Ομάδα κατέληξε να αποφασίσει ομόφωνα να ψηφίσει "όχι" στη σχετική τροπολογία. Ήταν μια καθαρή ήττα -με απροσδιόριστες μέχρι στιγμής παρενέργειες- του κ. Κουβέλη. 
Ήδη στο παρασκήνιο γίνονται προσπάθειες το "όχι" να μετατραπεί σε αποχή, γιατί διαφορετικά το "Αθηνά" κινδυνεύει να καταψηφιστεί σήμερα στη Βουλή. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορέσει να αντέξει η κυβέρνηση; Πάντως ο κ. Πανούσης και οι άλλοι επιμένουν ότι αποφάσισαν να καταψηφίσουν και όχι να απέχουν. 
Πέραν αυτού, οι κ. Κουβέλης και Πανούσης αντάλλαξαν σκληρές εκφράσεις και σε προσωπικό επίπεδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο κ. Κουβέλης τον κατηγόρησε ότι στρέφεται εναντίον του γιατί θέλει να γίνει υπουργός. Ο κ. Πανούσης το αντέκρουσε και είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο πάντως για "δοτούς" που χρησιμοποιεί ο κ. Κουβέλης. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αντεπιτέθηκε πάλι προκαλώντας τον να πει αν αναφέρεται "σε προσωπικότητες όπως οι κ. Μανιτάκης και Ρουπακιώτης". Ο κ. Πανούσης από τη δική του πλευρά κατηγόρησε την Αγίου Κωνσταντίνου ότι διοχετεύει παραπολιτικά σε βάρος του και η ατμόσφαιρά βάρυνε ακόμη περισσότερο. 
Από πλευράς πολιτικής ουσίας, ο κ. Πανούσης με τη στήριξη επίσης πολλών βουλευτών έθεσε θέμα επανεξέτασης της στάσης της ΔΗΜΑΡ απέναντι στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι αφού δεν συμμετέχει κανονικά με στελέχη του το κόμμα καλύτερα να αποχωρήσει και απλώς να τη στηρίζει κοινοβουλευτικά με την ψήφο του. 
Ήταν φανερό πάντως ότι άνοιξε η συζήτηση ακόμη και για πλήρη αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από τη συγκυβέρνηση αφού οι περισσότεροι βουλευτές κινούνται πια με αρνητική διάθεση. Άλλωστε εκτός από τη σημερινή ψηφοφορία για το "Αθηνά" αναμένεται οσονούπω και η τρόικα στην Αθήνα. Και καθώς η ΔΗΜΑΡ αποκλείει κάθε συζήτηση για παράταση του χαρατσιού και απολύσεις στο δημόσιο, είναι πολύ πιθανό το σκοινί να σπάσει πολύ σύντομα...

21 σχόλια

  1. ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης,???

    Παρακαλω να το κανετε θεμα αμεσα

    Στην Ελλάδα του 2013 ο ΟΑΕΕ είναι "Ο ΛΟΓΟΣ" για να κλείσει μια επιχείρηση, πρίν κάν ακόμα ανοίξει !
    Κάτι πρέπει να γίνει.. είναι ΚΛΕΨΙΑ και ΑΔΙΚΙΑ αυτό που συμβαίνει.

    το απόλυτο παράλογο... με τέτοια έσοδα δεν θα έκλεινε κανένας την επιχείρηση του...

    ασφαλιστικές εισφορές 850 euro!!!!

    Πρώτη φορά σήμερα είπα πως θέλω να φύγω από την Ελλάδα! Άνοιξα το φάκελο του ΟΑΕΕ και είδα πάλι αύξηση!!! Κάτι πρέπει να γίνει! Αισθάνομαι πολύ μα***κας και που μου έρχεται τόσο και που το πληρώνω! Δεν αξίζει!!
    Το αγγλικό κατάστημα πληρώνει € 29 το μήνα, με ετήσιο κύκλο εργασιών έως € 260.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεργία: Πιστεύετε πραγματικά οτι ενδιαφέρει;;

    Όταν ένα άτομο διακινδυνεύει και τα τελευταία νομίσματά του προκειμένου να κερδίσει τα προς το ζην από τη νόμιμη προσπαθια να παρέχει μια δουλειά για τον εαυτό του χωρίς κανένα κόστος για την χώρα γιατί το ΚΡΑΤΟΣ να τιμωρεί τη δράση του ?
    γιατι θελει να είναι αυτοαπασχολούμενος;

    σε μια εποχή που δεν υπάρχει καμία θέση εργασίας γιατί ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ θελει το κλείσιμο των μικρών καταστημάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασφαλιστικές εισφορές 850 euro!!!!

    Πρώτη φορά σήμερα είπα πως θέλω να φύγω από την Ελλάδα! Άνοιξα το φάκελο του ΟΑΕΕ και είδα πάλι αύξηση!!! Κάτι πρέπει να γίνει! Αισθάνομαι πολύ μα***κας και που μου έρχεται τόσο και που το πληρώνω! Δεν αξίζει!!
    Το αγγλικό κατάστημα πληρώνει € 29 το μήνα, με ετήσιο κύκλο εργασιών έως € 260.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης,???
    ¨τι είναι αυτά που λες???
    το δουλεμα συνεχιζεται!!
    τι ειναι αυτα που λετε στον κοσμο;;;
    χαχα...ειστε για το δαφνι ολοι σας...ουστ ψευτακια¨
    Το βοήθημα διαμορφώνεται στα 360 ευρώ μηνιαίως και θα καταβάλλεται, από τον ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα 3-9 μηνών.

    Μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, ο δικαιούχος θα πρέπει να έχει εξοφλήσει ολοσχερώς τις οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές ή τυχόν οφειλές από οποιαδήποτε αιτία προς τον ασφαλιστικό φορέα στον οποίο υπάγεται.

    Ως πόρος του Λογαριασμού αυτού θεσπίστηκε μηνιαία εισφορά ύψους δέκα (15,00) €, x 811.000ασφαλισμένους =12,165,000 την οποία θα καταβάλλουν οι παραπάνω δικαιούχοι του βοηθήματος.
    Στην Ελλάδα του 2013 ο ΟΑΕΕ είναι "Ο ΛΟΓΟΣ" για να κλείσει μια επιχείρηση, πρίν κάν ακόμα ανοίξει !

    το απόλυτο παράλογο... με τέτοια έσοδα δεν θα έκλεινε κανένας την επιχείρηση του...

    ασφαλιστικές εισφορές 850 euro!!!!

    Πρώτη φορά σήμερα είπα πως θέλω να φύγω από την Ελλάδα! Άνοιξα το φάκελο του ΟΑΕΕ και είδα πάλι αύξηση!!! Κάτι πρέπει να γίνει! Αισθάνομαι πολύ μα***κας και που μου έρχεται τόσο και που το πληρώνω! Δεν αξίζει!!
    Το αγγλικό κατάστημα πληρώνει € 29 το μήνα, με ετήσιο κύκλο εργασιών έως € 260.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Α Ε Ε ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή αγαπητέ φιλέ {28 Μαρ 2013 - 7:23:00 π.μ.} λέγετε ανάπτυξη...

    Ακούστε η Ελλάδα ως ένα προτεκτοράτο που είμαστε θα πρέπει να διαλέξουμε η ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ και όπου βγει...

    Η υποταγή στην Γερμανία καταργώντας ΟΛΟΥΣ τους θεσμούς ακόμα και την Βουλή...

    Η με την Αμερική ανοιχτά και ξάστερα χωρίς ταμπού και της μαλακίες του κάθε πολιτικού τραχανά και στο δολάριο...

    Σήμερα παίζουνε ένα παράξενο οι τραχανάδες πολιτικοί μας και τα κόμματα τους ένα παιγνίδι που δεν θα μας βγει σε καλό, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ..

    Την ανεξαρτησία και εμείς οι Ελληνες και όλες της μαλακίες της χρυσής αυγής δεν υπήρξε, ούτε θα ύπαρξη...

    Αν ήταν στο χέρι μου θα έλεγα με την ΑΜΕΡΙΚΉ, όχι δεν του αγαπάω, όμως τους εκτιμάω ως πιο αξιόπιστους συμμάχους ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ως υπέρ--δύναμης άρα και ασφάλεια για την χώρα,ως που έχουν δυνατότητα και να διασφαλίσουν τους υδρογονάνθρακες {γιατί χωρίς με μια υπέρ-δύναμη} δεν βγαίνει ούτε σταγόνα ΑΝ ΥΠΑΡΧΉ.. όλα τα άλλα τα πατριωτικά είναι μαλακίες, πια Ευρώπη; πια Γερμάνια; πια Γαλλία; πια Ρωσία; ΠΙΠΕΣ...

    Πολύ θα ήθελα μια Αμερικανική σημαία που θα είχε ένα ακόμα αστέρι επάνω της που θα έλεγε ότι ΘΑ είναι Η ΕΛΛΆΔΑ... καθαρά και ξάστερα

    Πριν μου ορμίσετε, σκεφτείτε ποιοι είναι γύρω γύρω από την χώρα μας..

    Σας το γραφεί ένας που ανήκει στην ομάδα πολιτών λαϊκού αγώνα , αλλά η λογική και συμφέρων του τόπου αυτού λέει ΑΜΕΡΙΚΉ και δολάριο ...____

    Αλλιώς θα είναι ΚΑΚΑ τα χάλια μας και να μου το θυμηθείτε..δεν με ενδιαφέρει ΠΙΑ ποιος η ποιο κόμμα θα κάνει αυτό βήμα.. έχομε ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ , ΑΛΛΆ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α... όχι Συμμαχίες ΚΑΙ άλλες παρόδιες ΣΤΑ ΊΣΙΑ...

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος ... {ορμίστε μου τώρα και σήκωσε τα λάβαρα του μερικοί} ΌΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΜΑΝΟΤΖΟΛΙΑΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στον Γιάννη Στουρναρα , πεστα και στα μαλακισμένα του ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ ότι δεν υπάρχει άλλη λύση ...{ρε δεν υπάρχει άλλη λύση θα φάτε το γαμήσι ότι και να γράφετε}

    Γιάννη ΣΕ παρακαλώ κλείσε και αυτό το μπουρδέλο την Βουλή γιατί να πληρώνουμε 5.000 άτομα εκεί μέσα μαζί με κάτι βουλευτές !!!! ΑΦΟΎ έχομε την τρόικα να μας λέει τι θα κάνουμε, εμείς είμαστε φιλότιμος ΛΑΟΣ θα το κάνουμε αφού είναι για το καλώ μας!!!!! ΠΕΣ ΤΟΥΣ σε παρακαλώ να κλείσει το μπουρδέλο η Βουλή να πάνε να βρούνε δουλειά οι κουφάλες και οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ εκεί ΜΈΣΑ...

    Σε ευχαριστώ πανάγια μου που μας εστηλες αυτούς τους ανθρώπους της τρόικας .. αλλά να φύγουν όλοι από το μπουρδέλο την βουλη..

    ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ... ΤΕΛΙΚΆ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΔΙΈΞΟΔΑ!!!ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΑΡΗΤΗΣ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ .. ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ ΛΑΔΏΣΤΕ ΤΑ ΚΌΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΥΧΩΡΕΜΈΝΟΥ ΓΙΑΤΊ ΤΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΠΝΆΝΕ.....

    Υ.Γ..Τους ετοιμάζω μια πλάκα!!!

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο μόνος δίκαιος λογαριασμός που είχαμε ήταν αυτός απέναντι στην πατρίδα. Γράψε: "Ανεξόφλητος".

    Όσο κι αν θέλεις να βρεις μία στάλα ελπίδας μέσα στον σωρό με τα σκ@τ@ που έχουμε πέσει, ξέρεις ότι είναι ανώφελο.

    Στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων οι ζωές και οι θάνατοί μας. Δεν αφορούν κανέναν.

    Ο Ζορμπάς εκτελέστηκε και το κηδειόχαρτό του καρφώθηκε στις κολώνες της ΔΕΗ. Στεκόμαστε σαν χαμένοι μπροστά στην ανακοίνωση θανάτου και κάθε μέρα βλέπουμε ότι η κηδεία αλλάζει ημερομηνίες. Κάθε μέρα και μία καινούργια.

    Έχουμε ξεχάσει τα ονόματα των φίλων. Έχουν όλα εκτοπιστεί από ονόματα υπουργών, πρωθυπουργών, βουλευτών και άλλων αλητήριων.

    Μάθαμε ευρωπαϊκές γλώσσες τόσο γρήγορα μέσα από τα ονόματα βαρβάρων που σουλατσάρουν με παχιά γράμματα σε τίτλους ειδήσεων. Μπλέκεται η γλώσσα μας από το συνονθύλευμα συμφώνων στις λέξεις τους και εμείς εκεί να επιμένουμε να τα προφέρουμε σαν να κουβαλάμε μέσα στο στόμα μας χαλίκια.

    Έχουμε να ακουμπήσουμε βιβλίο μήνες ολόκληρους...Έχουν αλληθωρίσει τα μάτια μας διαβάζοντας νόμους παρανόμους που χαρακτηρίζουν την ζωή μας σαν δημόσια περιουσία προς εκποίηση.

    Κλείστηκε η ζωή μας στο γραμματοκιβώτιο της εξώπορτας.Η αξία της αναπνοής μας σε φακέλους λογαριασμών με ημερομηνία λήξεως λίγων ημερών.

    Ακούμε μέσα στο μυαλό μας «την Δευτέρα ξοφλάς», «την Τρίτη διαμαρτύρεσαι», «την Τετάρτη κατάσχεσαι», «την Πέμπτη φυλακίζεσαι», «την Παρασκευή απολογείσαι» και μένει μόνο το Σαββατοκύριακο να χτυπάς από τοίχο σε τοίχο μέσα στο σπίτι-κλουβί για να περιμένεις τις επόμενες αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου των μεγαλύτερων εγκληματιών που έχει γεννήσει ποτέ ο πλανήτης.

    Ανεβαίνεις στα βουνά, βουτάς στην θάλασσα, περπατάς στις πεδιάδες και κάθε βόλτα είναι σαν αποχαιρετισμός. Και να πάρει ο διάολος δεν χωράνε όλα αυτά σε μια τελευταία αγκαλιά.

    Κατάντησες σαν τουρίστας να τραβάς φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές στο ταξίδι Ελευθερίας σου στην χώρα που σε γέννησε: «Εγώ δίπλα στο τελευταίο ακρογιάλι λίγο πριν πουληθεί», «Εγώ μέσα στο δάσος πριν εκχερσωθεί», «Εγώ δίπλα στην τελευταία πηγή πριν ιδιωτικοποιηθεί», «Εγώ δίπλα στην Ελένη πριν αυτοκτονήσει»..

    Το άλμπουμ δεν θα χωρέσει όλα τα αποχαιρετιστήρια κλικ στο τελευταίο ταξίδι στην πατρίδα.

    Ο μόνος δίκαιος λογαριασμός που είχαμε ήταν αυτός απέναντι στην πατρίδα. Γράψε: "Ανεξόφλητος"...



    αντιγραφή: Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΖΉΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΊ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ρεπούσης που είναι στο λουτράκη καθημερινά.Αυτός είναι??? ο ρεπούσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τούτοι δω εφέρανε τουφέκια γεμάτα μπαρούτι,τούτοι δω διατάξανε τη στυγερή εξόντωση

    Και το λιγνό κορίτσι έπεσε με την σημαία του,και το αγόρι κύλησε χαμογελώντας λαβωμένο
    λαβωμένο στο πλευρό της.

    Του προδότη που προχώρησε ως ετούτο το έγκλημα ζήτω την τιμωρία..

    Εκείνου που ‘δωκε το σύνθημα του θάνατου ζητώ την τιμωρία..

    Εκείνων που προστατέψανε αυτό το έγκλημα ζητώ την τιμωρία..

    Δε θέλω να μου δίνουνε το χέρι, το μουλιασμένο από το δικό μας αίμα
    δεν τους θέλω για πρεσβευτές, ούτε ήσυχους μέσα στα σπίτια τους..

    θέλω να τους δω ΝΕΚΡΟΥΣ,
    σε τούτο δω το μέρος, σε τούτη δω την ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεννήθηκα στην Κιβωτό
    μαζί με τ’ άλλα ζώα
    και τώρα εδώ σας τραγουδώ
    δαιμόνια κι αθώα.

    Γεννήθηκα και μου `δωσαν
    για προίκα μια μαγκούρα
    να τη βαράω με δύναμη
    στου νου την καμπούρα.

    Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας
    κι ο γιος μου τ’ ανταλλακτικό
    θα `ναι εντάξει μια ζωή στη δούλεψή σας είναι από άριστο υλικό.

    Γεννήθηκα με ένα γιατί
    μες την καρδιά κρυμμένο
    ποιους μάγκες εξυπερετώ
    ποιοι μ’ έχουν κουρδισμένο.

    Με φέρανε και μου `πανε
    ποτέ μιλιά μη βγάλω
    πως είναι που γεννήθηκα
    προνόμιο μεγάλο.


    Γεννήθηκα στην Κιβωτό
    εννιά και δεκατρία
    την ώρα που οι πλανήτες μου
    βαράγαν ΜΑΛΑΚΙΑ...

    Μαρία με τα κίτρινα
    με βάση τα δεδόμενα
    εδώ ο πλανήτης χάνεται
    κι εσύ το παίζεις γκόμενα...

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΏΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΔΕΝ ΠΕΡΟΎΝ ΧΑΜΠΆΡΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πανούση σε λυπάμαι για οτι η ρεπούση συμφωνεί μαζί σου. Έλεος το Λουτράκι Πανούση είναι καλό? Ή ζείς σε καλά ξενοδοχεία του Λουτρακίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πανούση από το Λουτράκι και από το όμορφο ξενοδοχείο, Πασόκος του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κόσμος πεινά ,του κόβουν το ρεύμα, του παίρνουν τα σπίτια ,το δημόσιο βάζει φυλακή ανθρώπους για 3.000 ευρώ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΠΑΡΗΣΤΑΤΕ ΝΑ διεκδικήσει ΛΕΦΤΑ απο ΠΑΕ……

    ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΟΛΟ ΤΟ Μ……ΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΙΩΑΝΝΗΔΗ …ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ..

    ΤΟ Προ-πτωχευτικο αρθο 99 παει να χρισει 32.000.000 εκατουμτια σε ΠΑΕ…………

    ΕΜ ….ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ που λενε οι καραγκιοζιδες υπηρετους ..να βγει ο ΑΔΩΝΙΣ να τα βαλει με τους εργαζομενους…

    δειτε ρε ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΔΕΙΤΕ που αυριο θα σας παρουν τα σπιτια

    Ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγο στην αίθουσα του δικαστηρίου που εκδικάζεται η υπόθεση του Άρη, μιας και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την πλευρά του Μιχάλη Σηφάκη κατέθεσε ένσταση για το ποσό που του οφείλεται και δεν έχει εγγραφεί στην αίτηση για την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99, που κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012. Οι δικηγόροι του ΑΡΗ υποστήριξαν ότι δεν έγινε αυτό διότι δεν είχε τελεσιδικήσει η απόφαση που ήταν ακόμα σε πρώτο βαθμό.


    Στη συνέχεια ο κ. Ψηφίδης κατέθεσε ότι προσπαθεί ο κ. Ιωαννίδης να βοηθήσει τον Άρη ώστε να αυξηθούν οι δόσεις προς το δημόσιο και αυτό γίνεται κατόπιν συνεννόησής του με τον κ Θεοχάρη. Για αυτό και δεν παρέβη το δημόσιο σήμερα.ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ…………..ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριακή, 28 Απριλίου 2013..

    Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας, Κώστας Κόγιας..

    Βρέθηκε απαγχονισμένος από την σύζυγό του, αφού κανένας αρμόδιος δεν έλαβε το μήνυμα του συνδικαλιστή - ανθρώπου που περπάτησε από τον Βόλο έως την Αθήνα με τα πόδια

    Με τον τραγικότερο τρόπο επέλεξε να "φύγει" από την ζωή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών,

    Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕΜ) αλλά και των Περιπτεριούχων Μαγνησίας, Κώστας Κόγιας, αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Τον ίδιο εντόπισε η σύζυγός του, γύρω στις 20.30, απαγχονισμένο στο σπίτι τους, στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας, αφού νωρίτερα ανησύχησε μιας και δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις.

    Νωρίτερα, το απόγευμα, γύρω στις 18.30, είχε φύγει από το περίπτερο, αφήνοντας την σύζυγό του, φανερά πιεσμένος και αγχωμένος από τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

    Ο Κώστας Κόγιας, διανύοντας την 7η δεκαετία της ζωής του, αν και αντιμετώπιζε και σοβαρό πρόβλημα υγείας, παρόλα αυτά δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται, συστήνοντας μάλιστα πρόσφατα την "Κίνηση Ελπίδας Πολιτών", με την σημαία της οποίας τον περασμένο Οκτώβριο, μαζί και με άλλα μέλη της Κίνηση, περπάτησε για 11 ολόκληρες ημέρες από τον Βόλο έως την Αθήνα, διαμαρτυρόμενος μ' αυτό το τρόπο για τα προβλήματα των επαγγελματιών και των βιοτεχνών. Δυστυχώς, όμως, κανένας από τους αρμόδιους, που συναντήθηκε μαζί του, δεν έλαβε τον μήνυμα του συνδικαλιστή - ανθρώπου.
    Το Α.Τ. Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης.

    ΕΊΠΕ ΚΑΝΈΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΝΟΚΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ???...ΣΚΩΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΚΩΤΟΣΟΥΝ ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νὰ τ᾿ ἡ μεγάλη νύχτα! Καλὴ νύχτα!
    Ψηλὰ τὸ κυπαρίσσι σὲ καλεῖ.
    - Ἔλα, δὲν ἔχεις τίποτα νὰ χάσεις
    μάιδε νὰ θυμηθεῖς καὶ νὰ ξεχάσεις.

    Πατρίδα; Πουλημένη στὸ σφυρί!
    Λεφτεριά; Μὲ χαλκᾶδες δὲν μπορεῖ!
    Παιδιά; Ποῦ τὰ χεῖ ἂς κλαίει μέχρι θανάτου,
    θά ῾ναι σκλαβ᾿ ἢ προδότες τὰ ὀρφανά του!

    Εἰσ᾿ ἄδειος ἤσκιος μέσα σ᾿ ὅλα τ᾿ ἄδεια.
    Δὲν εἶναι τόσο μάβρα τὰ σκοτάδια
    τοῦ τάφου, ὅσο τὰ φέγγῃ τῆς ἡμέρας,
    τὰ φέγγῃ τῆς σκλαβιᾶς καὶ τῆς φοβέρας.

    Πιὸ σίχαμ᾿ ἀπ᾿ τὸ κάθε γῆς σκουλῆκι,
    οἱ θεόμορφοι δυνάστες σου καὶ λύκοι.
    Μὴ λὲς ἀφανισμὸ τὸ θάνατό σου,
    ἀφοῦ δὲ ζοῦσες γιὰ τὸν ἐαφτό σου.

    Ἂν ἔκανες τὸ χρέος σου στὸ λαό,
    σὰν ξεχυθεῖ μὲ πάθος παλαιὸ
    τὴν πᾶσαν ἀτιμία νὰ συνεπάρει,
    μ᾿ ἄλλους πολλοὺς θά ῾χει κ᾿ ἐσὲ μπροστάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών - Μισθοί 490 ευρώ σε προγράμματα ανέργων, ενώ για εργαζόμενους κάτω των 25 ετών, οι απολαβές δεν θα ξεπερνούν τα 427 ευρώ μηνιαίως, έπειτα από αιφνιδιαστική τροπολογία Στουρνάρα...

    Άλλη μια μεγάλη στιγμή της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας μας έλαβε τέλος....

    Πάλι καλά που υπάρχει και η ΔΗΜ.ΑΡ. στην κυβέρνηση... Αλλιώς ποιος ξέρει; ...Μπορεί να περνούσε και η αμισθί εργασία για όλους!!

    Σε πανηγυρικό κλίμα, οι βουλευτές της συμπολίτευσης ψήφισαν αργά το βράδυ της Κυριακής την κατάργηση του κατώτατου μισθού, που με αιφνιδιασμό μαφιόζικου τύπου έφερε στην Ολομέλεια ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.


    Η διαδικασία-παρωδία, που υποτίθεται δεν θα ψήφιζε άλλα μέτρα, κορυφώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
    Οργανισμός
    Ασφάλισης
    Ελευθέρων
    Επαγγελματιών ΑΘΗΝΑ, 11 / 04 / 2013
    ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ Αριθ. Πρωτ. ΔΙΠΣΥΝ/Φ1 / 8/ 624396
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΡΟΣ : ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ Α΄
    ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ :ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5 ΠΛΗΡ
    ΠΛΗΡ : Ε. ΦΑΓΚΡΑ
    ΤΗΛ. : 210-5274375 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 15
    ΦΑΞ. : 210-5220504

    ΘΕΜΑ: α) Νέα ηλικιακά όρια για την καταβολή του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
    Συνταξιούχων ( Ε.Κ.Α.Σ. )

    β) Προϋποθέσεις καταβολής του Ε.Κ.Α.Σ για το έτος 2013
    Με τις διατάξεις του άρθρου 15, της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού

    Περιεχομένου ( Φ.Ε.Κ. 256/31.12.2012 ), αντικαθίσταται η περίπτωση 6 της υποπαραγράφου ΙΑ.4 της παρ. ΙΑ του άρθρου πρώτου του Ν. 4093/2012, όπως ισχύει μετά την αντικατάστασή της με τις
    διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 10 της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου
    ως ακολούθως : Από 01.01.2014 το προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 34, του Ν. 3996/2011 (Α΄170),
    Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Κ.Α.Σ.), καταβάλλεται στους συνταξιούχους
    γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους. Ειδικά για τα
    παιδιά που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου του γονέα τους, το Ε.Κ.Α.Σ. καταβάλλεται χωρίς να
    απαιτείται η συμπλήρωση του παραπάνω ορίου ηλικίας.

    Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 34 του Ν. 3996/2011.


    Συνεπώς, από 01.01.2014 το Ε.Κ.Α.Σ θα καταβάλλεται- εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις- στους συνταξιούχους λόγω γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με την συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους.

    Εξαίρεση από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου ηλικιακού ορίου για την καταβολή του εν λόγω
    επιδόματος, προβλέπεται μόνο για τέκνα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου και πληρούν τα
    προβλεπόμενα εισοδηματικά κριτήρια.

    Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι για το τρέχον έτος 2013, σύμφωνα με το υπ΄αρ.Φ.11321/4447/270/20.03.2013 έγγραφο του εποπτεύοντος Υπουργείου, τόσο τα εισοδηματικά
    O.A.E.E.

    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜκριτήρια του άρθρου 34 του Ν.3996/11, όσο και τα χορηγούμενα ποσά του Ε.Κ.Α.Σ, δεν πρόκειται να αναπροσαρμοστούν και παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τα ποσά που ίσχυαν για το έτος 2012.
    Για διευκόλυνσή, σας παραθέτουμε πίνακες εισοδηματικών κριτηρίων Ε.Κ.Α.Σ. έτους 2011 τα
    οποία παρέμειναν αμετάβλητα για τα έτη 2012 και 2013.

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    Έως 8.472,09 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Έως 9.884,11 ευρώ

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
    Έως 15.380,90 ευρώ
    ΠΟΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟ ΕΚΑΣ
    Από 0,00 μέχρι 7.715,65 ευρώ 230,00 ευρώ

    Από 7.715,66 μέχρι 8.018,26 ευρώ 172,50 ευρώ

    Από 8.018,27 μέχρι 8.219,93 ευρώ 115,00 ευρώ
    Από 8.219,94 μέχρι 8.472,09 ευρώ 57,50 ευρώ

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΣΟΥ ΕΚΑΣ 30,00 ΕΥΡΩ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Από 8.472,10 μέχρι
    9.200,00 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
    Έως 9.884,11 ευρώ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

    Έως 13.500,00 ευρώ
    Κατά τα λοιπά εξακολουθούν να ισχύουν τα αναφερόμενα στις εγκυκλίους 47/ 2011 και 31/2012
    εγκυκλίους της υπηρεσίας μας.

    Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
    Γ. ΚΩΤΙΔΟΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
    Ο ΠΡ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
    Π. ΚΑΡΥΔΑΣ
    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7Θ

    -----------------------------------
    Το διαβάσατε ΚΑΛΆ ΟΙ ΆΘΛΙΟΙ κόβουν το ΕΚΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ από της 1-1-2014 σε ανάπηρους κάτω τον 65 ετών έχουν δεν έχουν τα παραπάνω αυστηρά κριτήρια ....ΕΙΝΑΙ το επίσημο έγγραφο ...

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ θα αυτοκτονήσω με πέντε; με δέκα κιλά δυναμίτη !!!θα βρω μια γυναίκα , μια μάνα, ένα παιδί κάποιου ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ ΠΟΛΊΤΙΚΟΥ !!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΈΜΕΝΑ ΠΙΑ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ...μη με πείτε τρομοκράτη εεεε ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΚΑ-ΤΟΥ ΑΝΤ1-ΤΟΥ ΣΚΑΙ Κ.Τ.Λ ..μαζί θα πάμε μια παρέα ολοι

    ΘΕΡΙΣΤΉΣ--Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ! Κου-ρε-λά-κη, Κου-ρε-λά-κη...

    Αυτό, που κάθε πρωί έχω του κόσμου τις απορίες, πολύ μ' έχει κουράσει!
    Να ρωτήσω: Άνοιξε χθες η ΕΡΤ; Όχι;
    Τότε εκείνος ο Κουρέλης ο κουρελής, το καταξεσκισμένο πολιτικό κουρέλι, γιατί πήγε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (μμμμμ..);

    Το ΠΡΩΊ δεν είχε πει ότι δεν θα πάει αν δεν ανοίξουν οι συχνότητες;
    Μήπως, (επειδή και αυτός και ο χοντρός είναι κουτοπόνηροι και παίζουν με τις λέξεις) άνοιξε κάποια άλλη, ή άλλου είδους Δημόσια τηλεόραση; Ούτε κι αυτό..

    Εν τω μεταξύ όλες αυτές τις μέρες όλο ''δημόσια τηλεόραση'' και ''δημόσια τηλεόραση''. Για ΕΡΤ δεν λένε τίποτα. Η ΕΡΤ λένε δεν υπάρχει.
    Κι αυτό που βλέπω εγώ μέρα-νύχτα στο ίντερνετ τί είναι; Το φάντασμα του νεροχύτη;
    Την καταργήσανε λέει, με Κοινή Υπουργική Απόφαση! Ε, και;
    Κι εμείς έχουμε καταργήσει αυτούς με κοινή λαϊκή απόφαση, κι όλο μπροστά μας τους βλέπουμε!

    Κύριε Κουρέλη κουρελή, αφού πρώτα σου πω και...
    μην το πάρεις ως κολακεία, ότι απ' τους τρείς είσαι ο πιό σιχαμένος, να σε ρωτήσω δυό τρία πράγματα να μου φύγουν οι απορίες:

    Στο σπίτι τους καθρέφτες τους έχεις καλύψει, ή θέλεις να βλέπεις τί φτιάχνει η Φύση στις μεγάλες της κακοκεφιές; Την γυναίκα σου και τα παιδιά σου τους κοιτάς στα μάτια;
    Το άλλο πάλι: Μ' εκείνο το ''δημοκρατική'' στον τίτλο του αποκόμματός σου, τί εννοείς; Ότι εσείς είσαστε η πραγματικά δημοκρατική αριστερά; Σε αντιδιαστολή με ποιάν;
    Υπαινίσσεσαι δηλαδή ότι υπάρχει και άλλη Αριστερά μη δημοκρατική, φασιστική να πούμε;

    Εμ, πέστο μας λοιπόν, που χρόνια και ζαμάνια όλοι οι αριστεροί έχουν πρήξει όλους τους υπόλοιπους ότι η Αριστερά συμπίπτει με την Δημοκρατία!

    Τελευταία απορία: Θεωρείς τον εαυτό σου δημοκράτη αριστερό; Αλλά τί ρωτάω; Εδώ θεωρείς ότι ανήκεις στα σπονδυλωτά όπως ο άνθρωπος, και όχι στα ασπόνδυλα, όπως τα σκουλήκια!

    Μ' αυτές τις λίγες απορίες σε παραδίδω ''εις την μήνιν'' των συντρόφων σου..

    Στην χλεύη της Ιστορίας έχεις παραδοθεί ο ίδιος!...


    ΤΟ ΡΥΜΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΈΝΟ ΔΥΝΑΤΟ

    Η.Ο.Π.Λ.Α...Μπούτζουκας Τηλέμαχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τσόμσκι: Οι εκλογές στην Ευρώπη δεν παίζουν πια κανένα ρόλο

    Για «σταδιακή απώλεια της δημοκρατίας» στην Ευρώπη, ως συνέπεια της μετατόπισης του κέντρου βάρους «από πολιτική στην οικονομία» έκανε λόγο ο Νόαμ Τσόμσκι, μιλώντας σε εκδήλωση του Global Media Forum της Deutsche Welle στη Βόννη.

    Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, ο Αμερικανός φιλόσοφος εξήγησε ότι «η αντιπροσώπευση εξαντλείται -στην Ευρώπη προσφάτως ενώ στις ΗΠΑ σχεδόν εξ υπαρχής -στην εκπροσώπηση οικονομικών συμφερόντων.

    Μόλις του 1/10 του 1%, στην κορυφή της κοινωνικής ιεραρχίας, καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει. Αυτό σημαίνει πως καθορίζουν την πολιτική.

    Έτσι η δημοκρατία μετατρέπεται σε πλουτοκρατία», με συνέπεια, όπως είπε να παρατηρείται μία συνεχής «παρακμή των δικαιωμάτων των πολιτών».

    Στις ευρωπαϊκές χώρες της κρίσης «οι εκλογές δεν παίζουν πια σχεδόν κανένα ρόλο, ακριβώς όπως και στις χώρες του Τρίτου Κόσμου που διοικούνται από διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας σκωπτικά πως «η ίδια η Ευρώπη επέλεξε να γίνει έτσι».«Για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών το ζητούμενο είναι η εργασία.

    Για τους υπερεθνικούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, όμως, το διακύβευμα έγκειται στη μείωση των ελλειμμάτων. Τα ελλείμματα διαμορφώνουν πλέον την πολιτική», συμπλήρωσε.

    Ο Νόαμ Τσόμσκι παρατήρησε επίσης πως στις χώρες της κρίσης ήρθαν ξαφνικά στο προσκήνιο τα ασαφή όρια μεταξύ σύγχρονης αριστεράς και δεξιάς ως προς την κατάστρωση πολιτικών, ώστε οι βασικοί ιδεολογικοί διαχωρισμοί να καθίστανται πλέον δυσδιάκριτοι.

    Ανέφερε μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την Κύπρο, σημειώνοντας ότι η άρση των διαφορών και η σύγκλιση εν τέλει αριστεράς και δεξιάς έγκειται στο γεγονός ότι «οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεσμεύονται να ακολουθούν προγράμματα μακροοικονομικής φύσης, τα οποία θέτει η Κομισιόν».

    Αυτό, όπως επεσήμανε, συνεπάγεται την επιλογή σκληρής λιτότητας και αύξησης των φόρων σε βάθος χρόνου, ανεξαρτήτως «πολιτικού χρώματος».

    Ο αμερικανός διανοητής εξέφρασε τέλος την εκτίμηση πως οι χειρισμοί στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης είναι αποτυχημένοι και πως η αναγωγή τους στην αυθεντία διεθνών οργανισμών, όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, είχε αρνητικές επιπτώσεις.

    tvxs.gr...

    ΕΞΈΓΕΡΣΗ ... ΑΛΛΙΟΣ !!!!!ΚΑΛΉ ΑΝΆΠΑΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση