GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ζωντανά την εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή...

Δείτε σε ζωντανή αναμετάδοση    την εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή από το Μέγαρο Μουσικής. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε.

Δείτε σε ζωντανή αναμετάδοση  την εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή από το Μέγαρο Μουσικής. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε.

3 σχόλια

  1. Και οι Καραμανλικοι εχουν δικαιωμα στη διασκεδαση... Γιατι να μη γελασουν κι αυτοι με τον Τσιπρα ;


    Η Κουμουνδούρου προκειμένου να κατευνάσει τη γκρίνια στο κόμμα από την προσέλευση του Τσίπρα στην εκδήλωση για τον Καραμανλή κατέφυγε στην έκδοση non papaer με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ λέει στους κάφρους της ότι πρέπει να πάει στην εκδήλωση...

    Για να... προβάλει το κυβερνητικό πρόγραμμα της αριστεράς...
    ώστε να μπορέσουν να γελάσουν και οι Καραμανλικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσίπρας: Μεγάλος ηγέτης ο Καραμανλής...
    Και αν μου τάξετε μερικά ψηφαλάκια ακόμα θα τον πω και "Εθνάρχη"!!

    Ο Αλέξης Τσίπρας στο λόγο του ανέφερε χαρακτηριστικά οτι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε μία σπάνια πολιτική και προσωπική υπέρβαση ξεπερνώντας τα όρια της εποχής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OΠOIOΣ ΕΖΗΣΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
    ΣΕ ΤΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΟΠΑΔΙΑ Ο ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΡΕΣ .ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ .ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΛΟΥΒΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ.ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΘΥΡΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΟΒΕΡΗ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΗΓΕ [ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ] ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΜΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ.ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΑΡΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΙΣΧΥΑΝ ΑΥΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση