GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το διπλό στη Βοσνία η Εθνική Ελλάδας

Ο πρώτος αγώνας για το 2013 είναι και ο πιο κρίσιμος για την Εθνική μας ομάδα στο δρόμο για το Μουντιάλ 2014.  Η Εθνική αντιμετωπίζει εκτ...

Ο πρώτος αγώνας για το 2013 είναι και ο πιο κρίσιμος για την Εθνική μας ομάδα στο δρόμο για το Μουντιάλ 2014. Η Εθνική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βοσνία στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου, απόψε στις 21.45 (Mega).
Ο Φερνάντο Σάντος καταστρώνει τα πλάνα του για θετικό αποτέλεσμα με σύστημα 4-4-2. O Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει αλλάξει το αγαπημένο του σύστημα σε όλη την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Παπασταθόπουλος με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, δεξί μπακ θα είναι οΤοροσίδης και αριστερό ο Τζαβέλλας.
Αμυντικό χαφ θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης με τον Καραγκούνη λίγο πιο μπροστά του, ενώ αριστερά στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Χοσέ Χολέμπας και δεξιά ο Κώστας Κατσουράνης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης με τον Σαμαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση