GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας:Πάντα υπάρχει λύση

Αισιόδοξος για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικων μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμα...

Αισιόδοξος για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικων μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Στουρνάρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση εξέφρασε την εκτίμηση πως θα υπάρξει συμφωνία καθώς όπως είπε " πάντα υπάρχει λύση για όλα" , ενώ επεσήμανε τη θετική διάθεση της τρόικας.
Οσον αφορά τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας ο κ. Στουρνάρας συμφώνησε απόλυτα, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν και άλλα μέτρα όπως η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και οι αποκρατικοποιήσεις.
Στην αρχή της συνάντησης παρών ήταν και ο Γιώργος Προβόπουλος με τον οποίο εξετάστηκε η πορεία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

1 σχόλιο

  1. KAI H LYSH EINAI NA KSEKOYMPISTEIS APO TO YPOYRGEIO MAZI ME THN KYBERNHSH THS ND-PASOK. OTAN DIALYTHEITE, THA SOTHEI H ELLADA MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση