GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπρόεδρος Κομισιόν: «Ζήτω η Ελλάς»

Με τη φράση ότι «αν δεν υπήρχε Ελλάδα θα ήμασταν βάρβαροι ή ειδωλολάτρες», ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κι αρμόδιος επίτροπος ...

Με τη φράση ότι «αν δεν υπήρχε Ελλάδα θα ήμασταν βάρβαροι ή ειδωλολάτρες», ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κι αρμόδιος επίτροπος για θέματα Βιομηχανίας, Αντόνιο Ταγιάνι, εξέφρασε την στήριξή του και την αισιοδοξία του για το ότι η χώρα μας ξεπερνά την κρίση.
Απευθυνόμενος στο κοινό συνεδρίου για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, αλλά και στους Έλληνες εν γένει, ο κ. Ταγιάνι είπε ότι μισό δισεκατομμύριο Ευρωπαίοι οφείλουμε την ύπαρξη μας στην Ελλάδα κι αναφώνησε «Ζήτω η Ελλάς».
Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υποστήριξε ότι η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερη ανάπτυξη και λιγότερες θυσίες και τόνισε την ανάγκη αναβάθμισης του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας λέγοντας ότι δεν μπορεί τις αποφάσεις για την Ευρώπη να τις παίρνει μόνο το ΕΚΟΦΙΝ.
Πηγή: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση