GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ίχνη της μικρής Μαντλίν στην Αγία Νάπα

Τη μικρή Μαντλίν ΜακΚαν, η οποία εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 στο πορτογαλικό θέρετρο Praia De Luz, όπου έκανε διακοπές με τους γον...

Τη μικρή Μαντλίν ΜακΚαν, η οποία εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 στο πορτογαλικό θέρετρο Praia De Luz, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της, ισχυρίστηκε ότι είδε στην Αγία Νάπα, ένας Βρετανός.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης». Ο Βρετανός έδωσε πληροφορίες και κατάθεση στην Αστυνομία.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης επιβεβαίωσε στην εφημερίδα την ύπαρξη σχετικών πληροφοριών.
Ο Βρετανός που έδωσε την πληροφορία στην αστυνομία, υποστήριξε ότι έχει δει τη Μαντλίν σε πάρα πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, την τηλεόραση και σε εφημερίδες και είναι πεπεισμένος ότι το κορίτσι που βρισκόταν στην Αγία Νάπα είναι αυτό που χάθηκε το 2007 στην Πορτογαλία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη Κυπριακή Αστυνομία, το κοριτσάκι έδειχνε φοβισμένο, βρισκόταν υπό συνεχή επιτήρηση και είχε περίεργη συμπεριφορά. Διέμενε σε διαμέρισμα με οικογένεια Βρετανών που είχε ακόμα δύο παιδιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έμοιαζε με κανένα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και είχε και το χαρακτηριστικό σημάδι στην κόρη του δεξιού ματιού.
Η οικογένεια των Βρετανών, όταν αντιλήφθηκε ότι οι γείτονες επέδειξαν ενδιαφέρον για αυτούς, και ιδιαιτέρως για το μικρό κορίτσι, εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία με πάσα μυστικότητα τους αναζητεί και ήδη εναντίον τους εκκρεμεί ένταλμα.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση