GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιεράπετρα: Κινητοποιήσεις για το σχέδιο "Αθηνά"

Στην κατάληψη και το κλείσιμο της Εφορίας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου από αύριο Δευτέρα θα προχωρήσουν κάτοικοι της Ιεράπετρας σύμφωνα με ...

Στην κατάληψη και το κλείσιμο της Εφορίας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου από αύριο Δευτέρα θα προχωρήσουν κάτοικοι της Ιεράπετρας σύμφωνα με την απόφαση της ανοιχτής συνέλευσης της Επιτροπής Αγώνα της πόλης, με την οποία εκφράζεται η αγωνία τους για τις εξαιρετικά αρνητικές -όπως τις χαρακτηρίζουν- εξελίξεις που αφορούν το ΤΕΙ και το νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
Ακόμη σύμφωνα με την ίδια απόφαση θα προχωρήσουν, «έμπρακτα πια, σε στάση πληρωμών (εφορία, τράπεζες, ΔΕΗ, κλπ) ώστε να στείλουμε στο κράτος το μήνυμα ότι πρέπει να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του προς εμάς και τον τόπο μας αν θέλει να εισπράττει από εμάς» όπως υποστηρίζουν.
Επίσης αναφέρουν ότι θα στηρίξουν αποφασιστικά το Παγκρήτιο Φοιτητικού Συλλαλητήριο την Πέμπτη στο Ηράκλειο, με κινητοποίηση των κατοίκων της πόλης και όλου του νομού και θα προχωρήσουν σε συντονισμό με τις Επιτροπές Αγώνα του Αγίου Νικολάου και της Σητείας για κοινές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.
Η Επιτροπή ακόμη ζητά να απαιτηθεί από τη Δημοτική Αρχή Ιεράπετρας να προχωρήσει στην κατάθεση των παραιτήσεων των μελών της, παραιτήσεις τις οποίες έχουν ανακοινώσει αλλά δεν έχουν ακόμα πραγματοποιήσει με την εξαίρεση της μείζονος αντιπολίτευσης καθώς και να απαιτηθούν, οι παραιτήσεις όλων των αιρετών του νομού Λασιθίου.
«Απαιτούμε την πόλη που μας αξίζει, με όλες της τις υπηρεσίες, το ΤΕΙ μας -αυτό που λειτουργεί και διαπρέπει χρόνια τώρα σε αυτήν- και το νοσοκομείο της πλήρως εξοπλισμένο και λειτουργικό. Διεκδικούμε το νομό που μας αξίζει, ένα νομό με ανάπτυξη και υποδομές» καταλήγει η επιτροπή Αγώνα της Ιεράπετρας.

1 σχόλιο

  1. Κρύος ιδρώτας στη τρικομματική κυβέρνηση μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Πολλές χιλιάδες κόσμου αναμένονται στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο, σήμερα, μετά τις 6 μμ, ενώ υπουργοί και βουλευτές τρέμουν την οργή του κόσμου, που τους πολιορκεί σε Καβάλα, Πύργο και Αιτωλοακαρνανία. Όλη η Ελλάδα βράζει, λόγω της ανάλγητης πολιτικής των 4 ετών που ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τις ευλογίες του κομματιδίου των καρεκλοκένταυρων της ΔΗΜΑΡ, που θα έχει τη τύχη του ΛΑΟΣ και ακόμα χειρότερη. Στα επόμενα γκάλοπ, τα τρία κόμματα,ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα συρρικνωθούν κι άλλο, παρά τις απέλπιδες προσπάθειων λίγων διαπλεκομένων και των κομματόσκυλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση