GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι συλληφθέντες με τα κασκόλ της Χρυσής Αυγής

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των ατόμων που συνελήφθησαν χθες στο Βόλο για τον εμπρησμό ΑΤΜ σε υποκα...

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των ατόμων που συνελήφθησαν χθες στο Βόλο για τον εμπρησμό ΑΤΜ σε υποκατάστημα τράπεζας.
Στις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν όπλα, σιδερογροθιές καθώς μπλούζα και κασκόλ της Χρυσής Αυγής.
Ενώ στο σπίτι του ενός βρέθηκαν ακόμη και φωτογραφίες του Χίτλερ.
Πρόκειται για τους:
1) Κιουμουρτζόγλου Χρήστο του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας, ο οποίος γεννήθηκε την 24-07-1992 στο Βόλο

2) Παπαγιαννόπουλο Αριστείδη – Δαυίδ του Αθανασίου και της Ηλέκτρας, ο οποίος γεννήθηκε την 12-04-1990 στην Καστοριά

3) Ανδρέου Ορφέα του Γεωργίου και της Αγνής, ο οποίος γεννήθηκε την 19-07-1995 στο Βόλο
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών, έκρηξη από κοινού, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς από κοινού πράγματος ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που βρίσκονταν σε δημόσιο χώρο με έκρηξη, από περισσότερους από δύο, που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παράνομη οπλοκατοχή από κοινού και κατά μόνας για τον Κιουμουρτζόγλου Χρήστο και τον Ανδρέου Ορφέα και παράνομη οπλοφορία από κοινού.
Η ΕΛΑΣ θα δέχεται τις καταγγελίες των πολιτών που γνωρίζουν το οτιδήποτε σχετικά με τα συγκεκριμένα άτομα στο 24210 – 76957 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

3 σχόλια

  1. Όταν πιάσανε τους αστυνομικούς στο Βόλο που εμπορεύονταν ναρκωτικά και τους ξήλωσαν απο την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας γιατί η αστυνομία δεν έδειξε τις φωτογραφίες τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ελληνική αστυνομία που έκανε το καθήκον της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρεπει επιτελους να ακουστει η αληθεια.Τα παιδια δεν ειναι ουτε χρυσαυγιτες ουτε νεοναζιστες ουτε υπηρχε γιαφκα ή οπλοστασιο.Αυτες ειναι λεξεις βαρυγδουπες που ακουγονται μονο για να προκαλεσουν την εντυπωση του κοσμου.Ειναι παιδια οπως ολα τα παιδια που ειχαν την τυχη να γεννηθουν στην Ελλαδα και να ειναι Ελληνες που βλεπουν να γκρεμιζονται τα ονειρα τους και να υποθηκευεται το μελλον τους και η χωρα τους.Αγαπανε την Ελλαδα και ειναι αγανακτισμενοι οπως ειναι ολοκληρος ο ελληνικος λαος(εκτος απο καποιους).Η πραξη τους ηταν πραξη συμβολικη και συμπαραστασης στους Ελληνες κυπριους μας.Ηταν απερισκεψια ομως ας μην τοκρυβουμε εκαναν κατι που ολοι εχουμε σκεφτει να κανουμε απλως δεν το εχουμε τολμησει.Ας σταματησουν οι δημοσιογραφοι να πιπιλανε την καραμελα περι χρυσαυγιτων.Ειναι βαθια νυχτωμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση